Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 2 Maj Onsdag

Vår Bomben expert tippar att det blir mycket mål på Olympiastadion i Rom idag. I onsdagens CL-retur måste Roma göra allt för att vända 2-5-underläge i semifinalen mot engelska Liverpool. Oavsett hur väl de lyckas med det, blir det en del ytor för lagen och en del mål. Denna match är som skapad för att ta med på Måltipset spelkupong.

Bomben Systemförslag: 48 rader

Sirius – AIK 0 – 1,2

AIK har fått en del problem i säsongsinledningen. De är dock alltjämnt obesegrade efter sex spelade allsvenska omgångar. Förra veckan blev det en ny vinst med 2-0 mot dagens motståndare Sirius. I den matchen försvarade sig laget rätt bra efter det att de har tagit ledningen. Sirius har bara gjort två mål i svenska toppligan så här långt. AIK har bara släppt in två. Det gör att vår Bomben proffs tippar max två mål för AIK och inga mål för hemmalaget. Tvåa tippas på Topptipsförslag.

Roma – Liverpool 2,3 – 1,2

Det är bara attack som gäller här för Roma. Efter 2-5-förlusten på Anfield måste de producera minst tre mål för att ha chansen att gå vidare och få spela i CL-finalen i Kiev i slutet av maj. Roma blev utspelat större delen av första matchen, men höjde sig rejält i slutskedet. Det skänker lite hopp inför returen. Experten tror inte att de klarar göra över tre mål på Bomben. Dessutom tror vi på minst ett mål för Liverpool.

Italienarna gjorde en makalös vändning i kvartsfinalen mot Barcelona. Ett nytt mirakel på Stadio Olimpico är ingen omöjlighet och tusentals fans väntar på en skräll idag. För Liverpool passar en sådan match helt perfekt. De älskar att spela kvick kontringsfotboll. De lär sannolikt få goda chanser om hemmalaget pressar och skapar ytor. Allt detta öppnar upp för en målrik tillställning i samma stil som i första match mellan lagen.

Atlético MG – Chapecoense 1,2 – 0

Dagens Bomben avslutas med sydamerikansk fotboll. Atlético MG hade inga större problem mot ett darrigt Ferroviário tidigare i brasilianska cupen. De har även inlett ligaspelet på ett riktigt bra sätt. I förra omgången slog Atletico MG Corinthians med 1-0 efter ett sent mål. Motståndarna Chapecoense har bara gjort två mål på de fyra senaste matcherna. Fördel hemmalaget och max två mål tippas.