Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 18 September

När två av världens anfallsskickliga lag möts gäller det att inte blinka. Vårt Bomben spelförslag 18 september säger att vi tror bägge lagen hamnar i målprotokollet. Frågan är om det blir målfest när Liverpool möter PSG i den första omgången av Champions League gruppspel.

Match 1 Tisdag: Liverpool – Paris Saint Germain 1, 2 – 1, 2

Matchen spelas i Liverpool på klassiska Anfield, där the Reds av tradition är väldigt svårslagna. Med tanke på att Liverpool nådde hela vägen till final i fjol där de fick se sig slagna av Real Madrid och Ronaldo i storform. De har spelat bra i PL hittills och vi har de som favoriter.

Zlatans förra klubb PSG skall dock inte borträknas lättvindigt. De har startat starkt i Ligue 1 och har en match med fyra mål framåt mot St Etienne i ryggen. Det är troligt att bägge de här lagen lyckas hamna i målprotokollet.

Match 2 Tisdag: Monaco – Atlético Madrid 0, 1 – 1, 2

Det är inte samma Monaco som för några år sedan, då de gjorde bra prestationer ute i Europa. De har haft en halvdan start på säsongen. Sist kryssade de mot Toulouse vilket ändå var ett steg i rätt riktning. Nu är motståndet klart svårare. Vi tror på få mål.

Atletico Madrid har inte riktigt samma kapacitet som tagit de till CL-final två gånger om det senaste. I ligan spelade de lika mot Eibar, i en match där de var illa ute och fick in ett sent kvitteringsmål. Vi ger de ändå fördel här, men knapp.

Match 3 Tisdag: Crvena Zvezda – Napoli 0, 1, 2 – 1, 2

Belgrads Röda Stjärna. Crvena Zvevda kommer få det svårt att hävda sig på den här nivån. Man skall inte förakta att de slog ut Salzburg i kvalet. Då gjorde de en spektakulär andra match, efter att halkat efter i den första. I serien har Röda Stjärnan sju vinster i rad. Målskillnaden på tjugotvå mål framåt och tre insläppta är imponerande. Vi tror på ett mål men garderar åt bägge hållen.

I Serie A har Napoli börjat bra. Tre vinster på fyra matcher är positivt. Bland annat en fi9n vinst mot Sampdoria med tre – noll. De har dock haft problem med defensiven annars, varför vi tippar för ett par mål för bägge lagen. Napoli är favorit, men det här är en svår bortamatch!

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!