Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 16 Januari

Dagens Fotbollsbomben Fleetwood

Fotbollsbomben idag och dags att gissa antal mål i två engelska matcher och en fransk sådan. Det blir rätt intressant då kupongen innehåller klara favoriter. Vi på Ettkrysstvå tycker att Leicester ska enkelt lösa avancemanget i FA-Cupen, men däremot är Sheffield Wednesday en favorit i fara. Det är enligt våra experter. Bomben-kupongens målkalas ska komma i Monaco. Nedan hittar du våra spelförslag samt antal mål som vi tänker tipa själva på dagens Bomben1 kupong på tisdag. Senare idag publiceras även Europatipset förslag som avser morgondagens fotbollsmatcher. Men nu handlar allt om att tippa rätt resultat ikväll.

Inför Bomben Matcherna Ikväll

Kort genomgång av varje match på spelkupongen samt några nyheter som är viktiga inför Bomben matcherna som spelas i England och Frankrike ikväll. Notera att du även kan läsa mer om varje match i våra inlägg med Europatipset och Topptipset tips idag.

Vi börjar med match nummer 1. Leicester orkade inte avgöra borta mot Fleetwood men får nu en ny chans på hemmaplan. I helgen gillade vi Leicesters insats borta mot Chelsea och tar man nu med sig den inställningen ska klasskillnaden förstås ta ut sin rätt här. Vi använder oddsbonus på 100% som vi har fått av Redbet och satsar på tre-fyra mål för Leicesteer och noll för motståndarlaget.

Över till Sheffield nu. Här är vi inte alls lika övertygade om att Sheffield Wednesday orkar leverera hemma mot Carlisle. Sheffield W har varit ett problemlag mest hela säsongen och möter ett Carlisle som visar skaplig form i League Two och som har en helt okej offensiv. Kan bli tufft för Sheffield att leva upp till favoritskapet här!

Sista matchen på Bomben kupongen ikväll. I Frankrike är det skön match mellan Monaco och Nice, två lag som verkligen kan underhålla i ljusa stunder. Monaco hade flyt som nyligen vann cupmötet men nu har man hemmaplan och lär komma ut offensivt – då är laget ruskigt svårt att stå emot även den här säsongen. Nice bidrar till målskörden men tar knappast poäng.

Vår Spelkupong för Bomben1

Upp till bevis nu och vi på Ettkrysstvå lämnar in en kupong med totalt 72 rader. Vi gissar på en storvinst för Leicester och en del mål i två resterande kupongmatcher. Lycka till på Bomben1 idag!

  • Leicester 34 – Fleetwood 0
  • Sheffield W 123 – Carlisle 12
  • Monaco 234 – Nice 12