Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Bomben 15 November 2018

Det är hockey på tur detta spelförslag Bomben 15 November 2018. Det brukar betyda bra utdelning. Utöver det ligger det 333 333 kronor extra i potten inför den här omgången. Vi tror på bra målskörd i matchen mellan Luleå och Växjö.

Djurgården – Frölunda 2, 3, 4 – 1, 2

Just nu ligger DIF med bäst målstatisk framåt i hela SHL. Kombinerat med en tät defensiv bjuder deras lagbygge på mersmak. Senast var det Timrå som fick lämna mötet tomhänta efter att förlorat med sex mål mot tre. Det var den fjärde vinsten på fem matcher av Stockholmarna. Frölunda vann det första mötet mellan lagen men högst tveksamt att den bedriften upprepar sig.

HV 71 – Linköping 3, 4 – 2, 3

Linköping har en bra bit kvar upp till förväntad nivå och har i nuläget sex raka förluster. Senast blev det noll poäng mot Växjö, trots hemmafördel. Senaste vinsten för laget var i september, mot just HV 71. Dagens hemmalag får det inte att fungera framåt, även om de är relativt täta bakåt. Vi tror det kan bli minst ett par mål för bägge lag den här matchen.

Växjö Lakers – Luleå 2, 3 – 2, 3

Det är inget snack om att det defensiva arbetet fungerar utmärkt för Lakers, som har bäst snitt i SHL. Kombinerat med att producerat allra minst framåt är det dock svårt att ge laget bra betyg överlag. Luleå har vunnit åtta av de senaste nio matcherna, nu senast en straffvinst över HV 71. Första matchen slutade tre – två till Växjös fördel. Vi tror på en tät match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!