Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 10 Juli

Vårt Bomben spelförslag 10 Juli ser fram emot två sprakande tillställningar när finalisterna i VM skall spelas fram. Frankrike har sett otroligt stabila ut och hela England hoppas på¨sitt unga lag.

Frankrike – Belgien 1, 2 – 1, 2, 3

Belgien slog ut guldfavoriterna Brasilien i en smart kvartsfinal. Frankrike hade ett ganska anonymt gruppspel men har exploderat efter det. Vinsten mot Argentina med fyra mål mot tre var en imponerande insats av Frankrike. Segern över Uruguya var också en stark prestation.

Belgien har inte spelat en enda match på övertid. Det är de ensamma med i det här stadiet i turneringen. De låg dock under med två mål mot Japan, men lyckades vända och vinna de matchen. Vinsten mot Brasilien imponerar och gör den här matchen helt öppen.

Kroatien – England 0, 1, 2 – 0, 1

Den andra semifinalen lär bjuda på bra spel. Kroatien har spelat otroligt bra och vann bland annat mot Argentina, vilket var en styrkedemonstration. Mot Danmark lät dock Kroatien det gå till straffar. Det gjorde de även mot Ryssland, en straffläggning de vann framför en förtvivlad hemmapublik.

England spelar kvalitets fotboll, vilket lett till de största framgångarna på många år. De slog Colombia i ett straffdrama som höll hela England fängslad. I matchen där Sverige fick respass spelade de stabilt och hade full koll på matchbilden.

Drita – Malmö FF 0 – 2, 3, 4

Kval till Champions League avslutar detta Bomben tips. Malmö FF vann serien förra året. Deras första halva av året har varit under all kritik. Nu senast vann de dock en övertygande vinst mot Sirius. De ligger dock sist i tabellen.
Drita är ett lag från Kosovo, den sämsta ligan i Europa. De har besegrat lag från Andorra och Gibraltar i ett förkval. De skall normalt inte ha något att sätta emot Malmö, oavsett form. Det här kommer Malmö täppta till och trycka på framåt.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!