Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Bomben Söndag 11 November

Den sista omgången av Allsvenskan är här och för AIK-supportrar är det en nagelbitare som väntar. Vår spelanalys Bomben Söndag 11 November tror det klarar sin uppgift. Då är det minst en poäng mot Kalmar FF som gäller.

BK Häcken – Norrköping 1, 2 – 2, 3

För IFK Norrköping lever fortfarande drömmen om Allsvenskt guld den här säsongen. Då är det tre poäng som gäller här, även om en poäng hade satt de på samma poäng som AIK, som dock har avsevärt bättre målskillnad. BK Häcken har årets vassaste offensiv och spelar om fina placeringar. Inte omöjligt att det här blir en härligt offensiv match. Peking svaga favoriter här.

Kalmar FF – AIK 0, 1 – 1, 2

AIK har en del avbräck i deras ordinarie startelva där bland annat Larsson, Adu och Olsson inte kommer vara med från start. En poäng räcker för Gnaget för att säkra guldet. Kalmar FF spelar ofta tillknäppta tillställningar och den här matchen blir antagligen ingen målfest, med viktiga spelare borta på mittfältet hos stockholmarna.

Malmö FF – Elfsborg 2, 3 – 0

För Malmö FF finns det fortfarande mycket att spela för. De har chans att nå en åtråvärd tredjeplats som hade säkrat spel i EL nästa säsong. Då krävs det tre poäng här, samtidigt som Bajen tappar poäng mot Östersund i sin match. En klart tuffare uppgift än Elfsborg, som inte ingjutit förtroende den här säsongen. Vi tror på en tillknäppt Skånevinst.

Östersund – Hammarby 1, 2 -2, 3

För Östersund har den här säsongen varit upp och ner. Trots all kalabalik har de stått för överlag godkänd insats. De ligger på en säker sjätteplats och säsongens sista match innebär inget alls att spela för. Bajen krigar om en viktig tredjeplats som innebär spel i Europa League nästa säsong. Då är det minst en poäng som gäller här. Vi säger att de klarar det galant.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!