Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Bomben 8 November

Det går framåt för Malmö i Europa League. Vår spelanalys Bomben 8 November tror laget har en bra chans med hemmafördel mot Sarpsborg. Skall drömmen om vidare spel i Europa den här säsongen inte släckas tidigt är det tre poäng som gäller.

Rosenborg – Salzburg 0, 1, 2 – 2, 3

Norska Rosenborg är regerande mästare och hemifrån var hoppet stort att de skulle göra bra ifrån sig i EL. Så har inte blivit fallet. Hittills har laget inte knipit en enda poäng, även om insatsen med Celtic mycket väl kunnat ge mer lön för mödan. Klara förluster mot Leipzig och Salzburg följde därefter. Nu har de hemmafördel mot Salzburg, vilket antagligen inte kommer spela roll. Klara underdogs.

Arsenal – Sporting Lissabon 1, 2 – 0, 1

Det har blivit fulla poäng för Arsenal efter de tre första omgångarna, vilket innebär att avancemang mer eller mindre är säkrat. Laget har tuffa matchningar i Premier League framför sig varför de kan antas mönstra en elva som inte är ordinär. Med hemmafördel och mot Lissabon bör det inte göra så stor skillnad, bredden finns. Ettan klart starkast, men vi tippar för att det inte blir en målfest.

Malmö FF – Sarpsborg 2, 3 – 0, 1

Det var nära att det blev tre poäng för Malmö FF när den första matchen mellan lagen gick av stapeln i vårt grannland. I matchen slutskede lyckades dock Sarpsborg få in en viktig kvittering som kostade Malmö två poäng. För att det skall bli vidare spel är det vinster som är måste framöver. I Allsvenskan går det bra och formen verkar det inte vara något fel på. Vi har de som klara favoriter här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!