Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Bomben 6/11 2018

Det är dags för en kupong med fyra matcher denna spelanalys Bomben 6/11 2018. Det är matcher från Champions League som står på tur, vilket öppnar för roliga spelmöjligheter.

Match 1: Inter – Barcelona 1, 2 – 1, 2

Hittills har FC Barcelona idel segrar i gruppspelet av CL. Senast var det också Inter som stod för motståndet. Den matchen slutade två – noll till laget från La Liga. Nu i helgen räddade laget seger efter att varit i bekymmer mot Vallecano. Nu är Messi antagligen tillbaka vilket bör betyda en svårare uppgift för italienarna. Inter har nio vinster på de tio senaste matcherna och skall inte räknas bort helt, den här matchen kommer bli jämn.

Match 2: Tottenham – PSV Eindhoven 2, 3 – 0

Det här är en viktig match för bägge sidor, som bara mäktat med en poäng vardera på de tre inledande matcherna. Den första matchen mellan lagen slutade med lika resultat då bägge lagen gjorde två mål. Tottenham vann mot Wolverhampton i PL närmast, en match där de släppte in motståndarna igen efter att lett matchen med tre mål. Hotspurs har en del frågetecken i truppen. PSV spelar bra i Holland där de har elva segrar på lika många försök. Svårdbedömt men vi håller det engelska laget som knappa favoriter.

Match 3: Napoli – Paris SG 0, 1 – 1, 2

Det är tätt i toppen av grupp C. Napoli skuggar ledarna Liverpool med en poäng, samtidigt som de har PSG en poäng bakom. Lagen kryssade när de möttes tidigare, med två mål var. PSG går som tåget i Ligue 1, där de bara har segrar hittills. Napoli mosade Empoli senast. Igen, den här matchen blir jämn, men antagligen ingen målfest.

Match 4: Atlético Madrid – Borussia Dortmund 1, 2 – 2, 3

Sist lagen möttes åkte Atlético Madrid på en rejäl kalldusch med fyra mål mot noll. Dortmund leder sin grupp med full pott hittills. De ligger tre poäng före dagens motstånd. Anmärkningsvärt är att Borussia inte förlorat än den här säsongen, oavsett matchning. Både Godin och Costa är osäkra för laget från La Liga. Vi ser det tyska laget som knappa favoriter.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!