Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Bomben 31/10 2018

Det är fyra matcher från Allsvenskan som utgör dagens kupong. Vår spelanalys Bomben 31/10 2018 har möjlighet att bli riktigt värdefullt, med en rullpott som i skrivande stund är uppe i 266 572 kronor. Vi tror på målgaranti i matchen mellan Giffarna och Hammarby, när Sundsvalls målspruta Hallenius möter sin forna klubb med hemmafördel.

BK Häcken – Sirius 3, 4 – 0

Just nu är BK Häcken Allsvenskans hetaste lag. De har knappat in hela fem poäng till trean Bajen på bara två omgångar. Nu är avståndet blott en poäng, vilket bör betyda ett synnerligen motiverat Göteborgsgäng den här matchen. Senast mötte de Dalkurd och körde över de med fem mål framåt och noll bakåt. Nu är Paulinho tillbaka. Vi spikar nollan på Sirius och satsar högt på Häcken.

Djurgården – IFK Göteborg 1, 2 – 0, 1

De här lagen kom inte upp i förväntad nivå det här året. Djurgården har inte fått det att fungera framåt och Blåvitt har läckt för mycket bakåt för att kunna vara konkurrenskraftiga. DIF har kryssmatcher mot toppmotstånd i ryggen och vi ger laget bäst chans att vinna det här, även om vi inte räknar med någon målfest.

GIF Sundsvall – Hammarby 2, 3 – 1, 2

Det har sett mycket bättre ut för GIF det senaste och deras sjundeplats i serien är välförtjänt. Senast gjorde de en mycket bra match mot Blåvitt heta Linus Heallenius gjorde två mål. Han kommer från Bajen så för honom blir det en högst intressant match. Han leder skytteligan med sexton mål gjorda hittills. Hammarby jagar medaljer och lär vara ett högst motiverat gäng. Vi ger de bäst chans här.

Kalmar FF – Trelleborg 1, 2 – 1, 2

Det blev äntligen poäng för Kalmar FF efter att de lyckats kryssa mot Hammarby på bortaplan i en mållös match. En laginsats som ger mersmak. Eftersom både Dalkurd och Brommapojkarna förlorade i veckan har nu laget säkrat kontrakt inför nästa säsong vilket lär lätta pressen avsevärt. Trelleborg har enbart en teoretisk chans att klara sig, då krävs tre poäng här. En tät match är inte otänkbart.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!