Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Senaste Tips Bomben 19 Mars

Senaste Tips Bomben Matcher Hockey

På måndag toppas Bomben av hockey kvartsfinalerna i SHL-slutspelet. På Ettkrysstva.com tror vår expert att Frölunda vinner mot Malmö Redhawks. Att det blir någon målfest tror vi däremot inte. Dagens senaste tips på Bomben hittar du nedan. Att det bjuds på inte mindre än 333 333  kronor i extra pengar på spelkupongen den 19 mars gör att flera tusen svenska fans av välkomstbonus på betting kommer att slåss om alla rätt på Bombenkupong.

Tips inför Dagens Bomben Matcher

Två matcher på Bomben är från SHL, medan match nummer tre är tagen från NHL ligan. Vi börjar med tips inför Hockeybomb med första match som spelas i Sverige, Frölunda mot Redhawks. Hemmalaget avslutade grundserien mycket starkt och är att anse som favorit i måndagens första kvartsfinalsmatch mot Malmö Redhawks. Göteborgarna är i bra form och har vunnit nio av de tolv senaste inbördes mötena mellan lagen. Få mål tippas.

Det viktiga för dig som tänker spela på Bomben idag är att veta att inget av dessa vinster var med mer än tre måls marginal. Det blir med andra ord ofta jämnt mellan Frölunda och Malmö och tämligen målsnålt när dessa lag drabbar samman. Ett offensivt avbräck för gästerna är att Nichlas Hardt saknas. Hardt svarade för hela 21 poäng i grundserien och tippades bli nyckelspelare i slutspelet.

Match nummer två på dagens Bomb är Färjestad mot Skellefteå. Det är Färjestad som gjorde flest mål av samtliga lag i grundserien, men lagets försvarsspel var stundtals svajigt. Ett positivt besked för hemmalaget är att poängmaskinen Johan Ryno, 46 poäng i grundserien, är aktuell för spel efter skadefrånvaro. Skellefteå försvar sig ofta mycket bra och har vunnit tre av fyra inbördes möten under säsongen.

Wild har utvecklat sin offensiv den här säsongen, vilket inneburit att de senaste drabbningarna mellan lagen har slutat målrikt. Kings är dock i grunden mycket defensivt starkt och är i klart större poängbehov i täta Western Conference. Vi tror därför på ett tämligen tätt möte idag.

Bomben Systemförslag på 72 rader

  • Frölunda                              1,2 – Malmö Redhawks              1,2
  • Färjestad                             3,4 – Skellefteå                            2,3
  • Minnesota                          1,2 – Los Angeles                        1,2,3