Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Senaste Bomben Tips 17 Mars

Lördag Bomben Tips Senaste Matcher

Lördagens tips fortsätter med förslag för senaste Bomben. Denna gång är det fotboll som gäller, efter en kort paus igår, när vi tippade hockey matchresultat. Det bästa med dagens Bomben? Jo, Sveriges hetaste fotbollslag just nu gör upp i ett vidöppet cupmöte. Dags för resultat tips som avser tre bästa matcher idag.

Match 1: MFF mot Östersund Borta

Malmö FF åker upp till Östersund för en spännande semi i Svenska Cupen. Tyvärr för skåningarna, så saknas viktige mittfältaren Lewicki och försvararen Andreas Vindheim. Bortalaget Östersund kommer ändå att ställa en mycket stark startelva på planen, vilket gör att vi tror på en del mål idag.

Det finns många spelskickliga spelare i lagen som vill avgöra Bomben kupongens första match idag, den 17 mars. Vi räknar med att få se en intensiv kamp, i ett högt tempo, där lagen vill äga mycket boll. Det kommer vara en öppen match med målgaranti. Tipset är att båda lagen gör minst var sitt mål. Det tippar vi även på Lången idag.

Match 2: Storvinst för Liverpool

Liverpool är mycket svårslaget på Anfield Road. Dessutom har spelarna ett starkt självförtroende efter avancemanget i Champions League i veckan. Watford trivs bäst på Vicarage Road, men gjorde en hygglig insats borta mot Arsenal. Här tror vi att Liverpool kan vinna med ett par måls marginal.

Match 3: Man United Vinner Lätt mot Brighton

För Man United är det FA-cupen kvar om klubben ska vinna någon trofé i år. De saknar alltså inte motivationen inför dagens Bomben match mot Brighton. Både Paul Pogba och Anthony Martial gjorde inhopp mot Sevilla i tisdags. United behöver få igång fler spelare offensivt, då laget fortfarande är lite för ojämnt.

Brighton är ett lag som inte ska vålla hemmalaget något problem. Frågan är mer hur många mål framåt United är kapabla till? Vi räknar med att hemmalaget gör minst två mål på Brighton, och bakåt ska de kunna hålla tätt. Det gör att det inte är världens bästa idé att ta in matchen på din Måltipset kupong idag.

Vårt Systemförslag för Bomben Idag: 72 Rader

  • Östersunds FK                    1,2,3 – Malmö FF                             1
  • Liverpool                             3,4 – Watford                               0,1
  • Manchester U                    2,3,4 – Brighton                              0,1