Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Resultat Tips 8 Mars Hockeybomb

Hockeybomb Tips på Resultat

Det är inte bara Europa League, utan även en del bra SHL-hockeymatcher som spelas ikväll. För er som gillar stora vinster och vet hur man tippar rätt resultat på hockey, är det Bomben som är i fokus. Det är dags för näst sista omgången i SHL. Svenska Spel har valt att fokusera just på SHL matcher i dagens Bomben1-kupong. Precis som vanligt, gör vi även en del extra bets på nätet. Idag faller vårt val på nya Betser, en spelsida som vi fortfarande inte har testat.

Brynäs och Linköping har tabellmässigt lite att spela för, men de andra två matcherna är desto mer intressanta. Framför allt blir mötet Örebro-Mora spännande att följa, då Mora är pressat att vinna. Systemet vår hockey – och Hockeybomb-expert kör med i dag är på 72 rader. Här kommer expertens förslag till hur du ska satsa på resultat i samtliga tre dagens Bomben matcher.

Bomben Match 1: Brynäs – Linköping

Senast mot Mora inledde Brynäs bra men stod sedan för en svag avslutning, men det som talar för Brynäs är att Linköping stod för en ännu svagare insats senast mot Rögle. Linköpings pålitliga poänggörare Derek Roy har gått poänglös senaste matcherna. Vi tippar följande resultat: 3 – 1,2. Hockeyexperten tror även att det kan vara bra att spela 2,3,4 på Brynäs.

Bomben Match 2: Luleå – Skellefteå

Detta är en nyckelmatch i kampen om vilka lag som tar sig direkt till kvartsfinal. Den senaste omgångens resultat för respektive lag speglar inte riktigt lagens kvalitet. Skellefteå tog en meriterande vinst, men de mötte ett Djurgården som inte kom upp i normal nivå. Luleå var överlägset i första perioden mot HV71 senast, men fick inte in pucken och tappade matchen efter det. Vi tippar följande resultat i denna Bomben match: 1,2,3 – 1,2,3. Jämnt och svårtippat.

Bomben Match 3: Mora – Örebro

Direkt avgörande match om att undvika kval. Mora stod för en stark vändning senast mot Brynäs när Robin Johansson gjorde tre mål. Örebro har haft en katastrofal vårsäsong, men har vaknat nu när det drar ihop sig. Örebros målvakt Eero Kilpeläinen är formtoppad, han har en räddningsprocent strax under 98 procent sett till de två senaste matcherna. Våra speltips på resultat i denna match är 1,2 – 2,3.