Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Resultat Tips Bomben 13 Mars

Sista åttondelsfinalerna i Champions League spelas idag, den 13 mars. Dags att tippa resultat på Bomben. Såväl två CL-returer som ett spännande Championship-möte finns med på tisdagens Bomben2 spelkupong. De tre hemmalagen anses vara favoriter mot svagare bortalag som sällan gör många mål borta. Det återstår att se om det blir så även ikväll. Vi tror på storvinster för dagens Bomben favoriter.

Dagens Bomben Tips

Vårt systemförslag på Bomben2 landar på 72 rader på dagens tipskupong. Dags att kika på vad vår expert på betting på nätet och tippa resultat och fotboll har att säga.

Manchester United – Sevilla

Dagens toppmatch inte bara på Bomben, utan överlag är Man United mot Sevilla. José Mourinhos United bjuder sällan på underhållande fotboll, men en desto mer effektiv sådan. Genom att utnyttja motståndarnas svagheter och göra ett mer mål än dem har många segrar vunnits denna säsong. Sevilla saknar i år en riktigt vass målskytt, vilket gör att en målsnål men ändå komfortabel seger för Man U är att vänta. Tips: 3,4 – 0. Vi tror att storformen håller. Sevilla gör en riktigt svag säsong.

Roma – Shakhtar Donetsk

Andra Champions League-returen idag är matchen i den italienska huvudstadn Rom där Roma tar emot Shakhtar. Romas Cengiz Ünder har slagit igenom 2018 och har gjort sex mål sedan februari, bland annat det viktiga i bortamötet mot Shakhtar. Just det målet ställer till det för Shakhtar som bygger sin framgång på sitt starka spel i Ukraina. Roma måste gå för mål, och får de tidigt hål på Andrij Pjatov kan det rinna i väg. Bortalagets hopp ställs till giftige Facundo Ferreyra. Tips: 3,4,5 – 0,1. Även här tror vi på storvinst för hemmalaget.

Aston Villa – Queens Park Rangers

Sist ut på Bomben2 idag är Championship och Villa mot QPR. Aston Villas stomme av rutinerade Premier League-rävar har äntligen börjat ge utdelning och nu är laget med och slåss om uppflyttningsplatserna. 4-1-segern mot tidigare överlägsna Wolves imponerar stort och stärker givetvis självförtroendet. Med målskyttet utspritt på flera olika spelare är de dessutom svårare att markera bort. Bortalaget QPR spelar snålt och ojämnt. Tips: 2,3,4 – 0,1