Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Onsdag Bomben1 Förslag 18 April

Fyra bra fotbollsmatcher från Allsvenskan väntar på Bomben kupongen idag, onsdag. Bara tre dagar efter sin derbyförlust försöker sig Djurgården på en revansch. Uppgiften som de står inför idag, den 18 april, är tuffast tänkbar. De möter ett retat MFF hemma. Nedan kikar vi på samtliga matcher som även finns med på Lången tips. Vår expert ger förslag för ett Bomben system och tippar resultat.

Match 1: Djurgården – Malmö FF 1,2 – 1,2

Hemmalaget Djurgården ska försöka komma tillbaka efter en hemsk match i söndags. Det blir, som sagt, en tuff utmaning att ställas mot SM-mästarna i matchen som inleder onsdagens Bomben. MFF har inte kommit igång i årets Allsvenskan ännu. Det syns verkligen att de nya spelarna inte riktigt hittat rätt. Bachirou fick en ny skada, men på mittfältet finns bra täckning hos laget. Det blir jämnt idag och vi tippar ett till två mål för vardera av fotbollslagen på Bomben.

Match 2: Kalmar FF – Östersund 0,1 – 0,1

Kupongen fortsätter med ytterligare en cool match. KFF möter Östersund. Ska skadeeländet börja nu igen är frågan alla kalmar fansen ställer sig? Det gäller såklart Elm, som inte fanns med senast mot IFK Norrköping. Det blev en förlust igen för laget, men Kalmar gjorde en godkänd insats. Utan Rasmus är Kalmar ett mediokert gäng. Östersunds FK började säsongen i Allsvenskan med förluster mot Djurgården och Dalkurd. Dåligt facit, men därefter fick spelarna en avhyvling av tränare Potter, vilket gav positiv effekt. Till Bomben matchen idag kommer de med tre poäng mot IFK Göteborg senast. Östersund känns ändå svårbedömt. Vi tippar att det blir en målsnål match idag, onsdag och tror på max två mål.

Match 3: Sirius – Häcken 2,3 – 2,3

Målrik Bomben match som inte alls är dumt att ha med på Måltipset. I fjol blev det 2-2 i båda matcherna mellan Sirius och Häcken. Lagen möttes i en träningsmatch inför serien och den matchen slutade också oavgjort, nämligen 1-1. Visst kan det bli jämnt och oavgjort även den här gången, men det är inget snack om att Häcken är det bättre laget i grunden och normalt sett ska det bli säger även om det handlar om bortaplan. Häcken visade bra form vid 3-0 mot Dalkurd senast där nye Lundberg briljerade med två ass och ett mål.

Match 4: Örebro – AIK 0 – 2,3

Dagens Bomben kupong avslutas med mötet mellan Örebro och AIK, där spelbolag håller gästerna som dagens stora favoriter. Örebro var rejält nederlagstippat när säsongen började och därmed har öppningen varit klart godkänd. Ännu ingen förlust och bara två insläppta efter tre matcher. Framåt har fjolårets succéman Besara kommit igång bra och senast mot Trelleborg gjorde han båda målen. Han måste göra en kanonsäsong om Örebro ska undvika bottenstriden. AIK kommer från en i det närmaste prickfri derbyseger mot Djurgården och det var bra även i matchen före mot Malmö FF. Örebro och AIK möttes i mars i cupen och då vann AIK med 2-0. Nu tror vi att det blir minst samma resultat.