Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Måndag Spelförslag 27 Augusti

Tre matcher utgör kupongen på Bomben måndag spelförslag 27 augusti. Hammarby möter bottenlaget Dalkurd och lär ta vara på chansen att ta tre enkla poäng med sig i toppstriden mot AIK. Det här är en jackpott-omgång med 224 643 kr extra i potten.

Match 1: Dalkurd – Hammarby 0 – 2, 3, 4

Hammarby har inte förlorat på 15 omgångar och har sex raka vinster, nu senast mot Örebro med två mål mot noll. Tar de en seger ikväll ligger de två poäng efter AIK och har hopp i toppstriden. Det bör betyda ett motiverat lag mot bottengänget Dalkurd.

På näst sista plats i Tabellen verkar det mesta på att det blir respass för Dalkurd i årets Allsvenska. De vann förvisso sin förra match mot IK Sirius. Nu väntar Bajen med guldvittring och då blir det tufft. Vi spikar nollan.

Match 2: IFK Norrköping – IFK Göteborg 1, 2 – 0, 1

IFK Norrköping gör en otroligt bra säsong vilket inneburit att de inte förlorat sedan i April och nu har sex raka fullpoängare i ryggen. De är svårslagna och när de möter blåvitt brukar de få med sig poäng. Nu har de även hemmafördel.

IFK Göteborg är ojämna vilket gör att de känns svårbedömda, trots bättre takter det senaste. De kommer med två vinster i rad varför vi inte avräknar de helt. Det finns kunnande i laget när spelet sitter. Calisir är avstängd.

Match 3: Kalmar FF – Örebro 1, 2 – 0, 1

Kalmar FF är ett annat lag som står för ojämna matcher. Nu senaste besegrades DIF relativt enkelt, vilket är positivt. Det är inte att de föll mot Assyriska Turabdin från Division 2. Örebro har större bekymmer än så.

En pinne på sju matcher är långt ifrån godkänt resultat och fortsätter den trenden kommer det bli en tuff säsong. När lagen möttes tidigare i år vann Örebro. Det är det tveksamt att de lyckas med i det här mötet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!