Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Måndag 16 April Tips

Dags att tippa matchresultat med Svenska Spels poolspel. Vi gillar förutsättningarna för Hammarby och Halmstad på dagens Bomben tips som avser måndag, den 16 april. Notera även att rullpotten idag ligger på trevliga 147 270 kronor. Det är utan tvekan en bra anledning att gissa resultat i dessa tre matcher, i stället för att spela på multiplar på Oddset Matchen. Sällan är vinstutdelningen så bra som den är på Bomben idag.

Match 1: Hammarby – Brommapojkarna             2,3 – 0

Kupongen inleds med svensk fotboll. Hammarby följde upp 3-1-segern över Sirius, där man satte två straffar och gjorde mål på stopptid, med att besegra IFK Göteborg med 2-1. Även i den matchen gjorde man mål på tilläggstid. Anmärkningsvärt är att Jilion Hamad gjort fyra av lagets fem mål. Nykomlingen Brommapojkarna vann hemmapremiären över Häcken med 2-0 i en match där gästerna fick två utvisningar mot sig. Det bör kunna bjudas på en ganska händelserik tillställning här. Bomben expert tror på en relativt enkel seger för Hammarby på hemmaplan. Två-tre mål för Bajen och noll för motståndarna BP idag.

Match 2: Halmstad BK – Norrby IF            2,3 – 0

Även i Bombens andra match blir det en lätt seger för hemmalaget. Halmstad, som ju åkte ur Allsvenskan i fjol, har tillräcklig kapacitet för att kunna ta sig upp i den svenska fotbollens finrum omgående. I premiären besegrades Degerfors med 2-1, i en match där man fokuserade på defensiven efter två tidiga ledningsmål. Norrby kommer närmast från 2-1-vinst över Varberg, där Adam Eriksson avgjorde med ett välriktat skott tio minuter före ordinarie tid. Nu höjs dock kvaliteten på motståndet. Vi upprepar tips från Match 1 och bettar även på etta på singelkupong hos Redbet.

Match 3: Varberg Bois – Jönköpings Södra                 0,1,2 – 0,1,2

Sista matchen på Bomben Måndag är Varberg Bois mot Jönköpings Södra. Här är det något svårare att tippa rätt resultat. Varberg har fått en tung start på säsongen, med förluster mot Örgryte och Varberg. Mot Varberg spelade man dock rätt bra i andra halvlek, men hade svårt i de avgörande momenten. Även Jönköpings Södra har inlett med två raka nederlag – mot Gais och Landskrona. Man har dessutom störts av flertalet skador, varav senast in i sjukstugan är lagkaptenen Tommy Thelin. Det enda vår Bomben expert vet om denna svenska Superettan match är att det blir målsnålt.