Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Lördag 8/9 Tips

Räkna med att Spanien är tacksamma för möjligheten att vända bort blickarna från sommarens stora besvikelse. Detta Bomben Lördag 8/9 tips tror det blir en jämn drabbning mot England, som har en riktigt bra trupp just nu.

Match 1: England – Spanien 0, 1 – 0, 1

Två kvalitativa lag som hade helt olika upplevelser i VM. Den unga Engelska truppen gjorde den bästa prestationen i världens största fotbollshändelse på mycket länge och har följt upp det med bra resultat på försäsongen. Southgates lag är mer eller mindre intakt, även om Lallana och Sterling inte kommer vara med den här gången.

Spanien åkte ut mot värdnationen Ryssland i ett VM som bara kan beskrivas som ett fiasko för det rödgula landslaget. Ny tränare i form av Luis Enrique har blåst nytt liv i organisationen vilket medfört att bland annat Jordi Alba inte är med från start. Noterbart är att Pique inte är aktiv i landslaget längre. Det här blir jämt och målsnålt.

Match 2: Estland – Grekland 0 – 1, 2

En missmatchning utgör match 2 på dagens Bomben förslag. Estland har det kämpigt just nu och av de sju senaste tävlingsmatcherna har de bara vunnit en. Då skall det klargöras att motståndet inte varit det bästa. Nu senast fick de stryk av Marocko med tre mål mot ett, vilket är klart oroande.

Nu kommer Grekland på besök och då kommer det bli tufft. De kom inte till VM den här gången då blivande silvertagarna Kroatien slog ut de i Playoff. En stark defensiv kännetecknar laget och att de håller nollan mot Estland är något vi spikar.

Match 3: Luxemburg – Moldavien 1, 2, 3 – 0, 1

Två mindre nationer där Luxemburg ändå vist prov på förbättrad färdighet de senaste åren. I VM – kvalet vann de bara en gång och blev bland annat krossade av vårt blågula landslag. Att de kryssade mot Frankrike är stark. Vi har de som klara favoriter i det här mötet.

Moldavien deltog i VM-kvalet men skrapade bara ihop två poäng totalt. De gjorde fyra mål på alla matcher och att det finns brister i truppen är en underdrift. Vi räknar inte bort det helt med tanke på motstånd, men nollan är ändå troligast.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!