Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Kvällens Hockeybomb 14 December

Bomben NHL tips 14 december 2017

Tre Kronor testas stenhårt direkt i Channel One Cup och det lär bli jättejobbigt mot ett Ryssland som laddar – vi kräver rysseger på Bomben. Med OS bara två månader bort och de speciella förutsättningarna i hockeyturneringen där känns årets Channel One Cup ovanligt intressant – det är ”OS-doftande” trupper på plats. Tre Kronor ser definitivt bra ut men att få stopp på detta Ryssland blir ändå otroligt svårt. Ryssland har tagit ut det bästa man har – och det är en hel del… Dessutom spelar man ju på hemmais och vi måste vara ”tråkiga” och kräva rysk seger på vårt Bomben-system.

Andra två kvällens Bomben matcher är tagna från NHL ligan. Columbus gjorde sensationell succé förra säsongen och har nu visat att man inte är någon bluff – nosar på toppen även denna säsong. Senast fick man sig dock en rejäl 2-7-snytning av Edmonton och på torsdagen lär det bli koncentrerat och bra. Gästas av ett Islanders som har fin offensiv klass men som är tydligt starkare hemma. Får svårt att rubba ett retat Columbus.

Avslutningsvis litar vi på Philadelphia Flyers, som hittat helt rätt på sistone och vunnit fyra raka. Viktigt, laget var tidigare på väg att hängas av. När lagets toppspelare med Giroux och Voracek levererar är Flyers svårstoppat och visst ska man nu kunna leda laget till smidig seger mot bottengänget Buffalo.

Vår Bomben kupong idag

Vi på Ettkrysstvå lämnar in följande 72 rader på Powerplay idag, den 14 december:

  • Sverige             123 – Ryssland          45
  • Columbus        234 – Islanders          12
  • Philadelphia    45 – Buffalo             12