Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Idag 26/9 Onsdag

Den här kupongen består av fyra matcher, vilket kan betyda bra utdelning. Bomben idag 26/9 onsdag tror på ganska täta matcher överlag. Undantaget är Östersund mot Brommapojkarna, där en tydlig klasskillnad i grunden utgör basen för bedömningen.

Dagens Match 1: Gif Sundsvall – Djurgården 1, 2 – 0, 1

Räkna inte bort något av lagen. Sundsvall har bra period och är antagligen det något bättre laget. Inte alltid laget presterar som det kan, men när de gpör det är de svaga favoriter mot DIF. Djurgården är upp och ner och hur laget presterar är svårt att veta. Vi tar med nollan, utifall att.

Dagens Match 2: Hammarby – Elfsborg 1, 2 – 1, 2

Frågan är hur det är med motivationen hos Hammarby efter deras sura förlust mot serieledarna AIK nyligen. Elfsborg lär inte ha problem att tagga till. Laget har strulat i spelet i år vilket bidragit till den dåliga placeringen. De har i alla fall gjort mål de fyra senaste matcherna, vilket är positivt. Vi tror på en ganska jämn match. Två ett till Hammarby blir vårt utgångsläge.

Dagens Match 3: IFK Norrköping – Malmö FF 1, 2 – 1, 2

Det här är en måste-match för bägge lagen. Vare sig Malmö eller Norrköping har råd att släppa poäng om de vill ha en chans att haka på i toppstriden. Eftersom det bara är tre poäng som gäller lär det svänga ganska rejält i den här matchen. Malmö har åtta vinster i rad och även utan Rosenberg får de vårt utgångstips.

Dagens Match 4: Östersunds FK – Brommapojkarna 1, 2 – 1

Det här är kupongens utropstecken. ÖFK vann senast mot Sirius i slutskedet av matchen vilket lär gett bra självförtroende. Laget har blivit hårt plockade på transfermarknaden den här säsongen, vilket förklarar de mediokra resultaten.

Brommapojkarna har bytt tränare vilket verkar gett effekt. De kan mycket väl hota om poängtapp i den här matchen. Främst känns krysset som ett tänkbart alternativ. Vi börjar med ett – ett.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!