Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeytips: Bomben 19 December

Hockey Speltips idag 19 december

Det är nästan 1 500 000 miljoner extra i rullande jackpott eller rullpott på Bomben idag, tisdag. Kvällens Hockey-Bomb, närmare sagt SHL-Bomb, består av tre högintressanta matcher att tippa på. Här hittar du våra hockeytips – spelförslag som hjälper dig kamma hem de där miljonerna från Svenska Spel ikväll. Det är riktigt stora julpengar i omlopp på kvällens Hockeybomben och vi litar på Frölunda och Rögle!

Kort Analys av Dagens Hockey-Bomb Spelkupong

Det har varit en ojämn säsong för Frölunda hittills men innan uppehållet tog man några pliktskyldiga segrar och kan absolut ha satt igen en hetare period. De gästar nu ett Linköping i Hockey-Bomb första match idag, tisdag. Det är just det hockeylaget som Frölunda har trivts ypperligt mot denna säsong. Tre raka segrar har det blivit. Linköping har gått starkt i hemmaspelet och slog Färjestad innan uppehållet. Visst kan man bjuda upp till en bra och rolig match men speltipset i en målrik historia går ändå till Frölunda.

För Rögle krävs en stark period om man ska få kontakt uppåt. Bortasegern mot HV innan uppehållet var väldigt viktig och sedan tränarbytet har laget gjort ett antal bra matcher. Derbyseger mot Malmö på tisdagen vore perfekt och vi gillar läget. Malmö gjorde visserligen några bra insatser innan vilan och har hanterat sin skadeperiod ganska starkt men vår känsla är att det blir tufft att stå emot ett frustande hemmalag i Ängelholm.

Hatten av för Brynäs – efter en lång period som ”krislag” har man nu tagit 22 poäng av 24 möjliga på de åtta senaste! Att det blev respass ur CHL innan uppehållet kan Brynäs nog leva med. På tisdagen testas formen då Brynäs gästar Skellefteå, ett Skellefteå som brukar ha otroligt lätt för Brynäs. Innan uppehållet var dock hemmalaget inte som bäst och nu har man ju haft sin superkedja på landslagsuppdrag i Ryssland. Svår match men vi blir inte förvånade om Brynäs stör rejält.

Spelförslag på Bomben från Redaktionen

Vi på Ettkrysstvå-redaktionen tippar följande 72 spelrader på kvällens SHL-Bomben. Vi hoppas att kupongen ska ge oss en del av den tjocka rullpotten på 1,5 miljoner.

Linköping 34 – Frölunda 345

Inte många poäng skiljer mellan dessa lag och Frölunda fick en bra avslutning innan landslagsuppehållet, med två segrar i följd. Linköping har fin hemmaform. Linköping har Jakob Lilja och Anton Björkman på skadelistan. Fredrik Karlström är iväg med JVM-laget. Almen Bibic gör debut i LHC-tröjan. Frölunda är utan skadade kvartetten Mattias Nörstebö, Carl Grundström, Sean Bergenheim och Pathrik Westerholm. Rasmus Dahlin, Filip Westerlund och Lias Andersson är iväg på JVM. Då tre backar nu saknas så är Jakob Stenqvist hemkallad från Björklöven och tar Dahlins plats bredvid Adam Almquist. Fredrik Styrman är inlånad från Pantern.

Rögle 34 – Malmö 12

Härligt Skånederby väntar ikväll, där det bara är uppryckning som gäller för Rögle. Nye tränaren Cam Abbott har under uppehållet fått tid att sätta sin prägel på laget. Rögle brukar ofta vara starkt i derby-matcher. För Rögle blir frånvarolistan allt kortare, vilket påverkar odds på bettingbörser. Sebastian Collberg är redo för spel igen, vilket betyder att nu enbart backarna Kevin Gagné och Alexander Younan samt centern Filip Karlsson saknas.

Två nya spelare gör dessutom debut – finske backen Janne Jalasvaara och kanadensiske centern Stephen Perfetto. Malmö saknade ett långt koppel spelare senast men på gårdagens träning var glädjande nog Oscar Alsenfelt, Robin Alvarez, Marcus Sylvegård och Max Görtz tillbaka i fullt slag. De tre sistnämnda lär i alla fall spela här, medan Alsenfelt är mer osäker. Malmö saknar långtidsskadade Cristopher Nihlstorp. Backarna Erik Andersson och Niklas Arell är fortfarande skadade. Bland forwards saknas Nichlas Hardt och Erik Forssell.

Skellefteå 45 – Brynäs 34

Skellefteå har en kedja av mycket hög klass och i senaste hemmamatchen mot Mora, gjorde Oscar Möller samtliga tre mål. Brynäs har ryckt upp sig ordentligt under Tommy Sjödins ledning. Skellefteå får klara sig utan Linus Lindström och Tim Söderlund som är iväg på JVM-uppdrag. Matt Anderson ser ut att bli borta ett tag till.

Floppen Morgan Ellis ej med i truppen i de senaste matcherna. Brynäs var senast utan Jörgen Sundqvist, Marcus Ersson, Daniel Paille, Felix Sandström, Christopher Liljewall och Jonathan Granström. Åtminstone Granström är tillbaka här. Jesper Boqvist är på JVM. Hockeymatchen som avslutar dagens Hockey-Bomb är även smart att välja till Måltipset, där det som bekant gäller att välja matcherna med flest antal mål. Att det blir en målfest i Skellefteå idag är riktigt säkert.