Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomben 28 Februari Tips

Dagens Hockeybomben Tips från expert

Alltid kul med att gissa rätt mål i hockeymatcher. Dags för Hockeybomben tips som gäller tipskupongen som avgörs idag, onsdag, den 28 februari. Det är inte mindre än 581 865 kronor i rullpott på onsdagens SHL-Bomb! Vår hockey expert räknar med gott om hemmajubel på kupongen – tre hemmasegrar tippas ganska tydligt. Det är sällan som Svenska Spel är så generösa som idag. Dags att tippa antal mål i hockey. Glöm inte att det vänder fort här till skillnad från fotboll, inte minst när det är tom bur i slutet av matcherna.

Inför Dagens Hockeybomben Matcher

Djurgården har varit imponerande starkt hela säsongen, inte minst på Hovet. Fick slita för segern mot Linköping i omstarten men avgjorde sent. Nu gästas man av ett helt iskallt Brynäs, som ju hade en superperiod men sedan svalnat betänkligt igen. Behöver sätta defensiven och lär försöka spela tight – men man håller knappast ihop i denna tuffa uppgift. Ettan tippas och spel med välkomstbonus på 1,25 i odds låter som dagens bästa spelförslag.

Frölunda var illa ute i Örebro i omstarten men fick fin utdelning i slutperioden. Viktig seger och det kan mycket väl ha varit starten på en bra avslutning – vi tror fortfarande att Frölunda har säsongens bästa hockey ”sparad”. Har haft problem med Malmö tidigare men i denna viktiga match säger vi bra chans för ett högmotiverat hemmalag.

Färestad och HV brukar bjuda på underhållande matcher – det senaste mötet slutade 5-5 efter ordinarie tid. Färjestad kämpar för att behålla sin topp-4-plats och efter lördagens snöpliga enpoängare hemma mot Skellefteå räknar vi med en het hemmainsats. HV är inte ofarligt i den här typen av uppgifter men vi räknar ändå med att Färjestad drar längst i en målglad historia!

Våra Hockeybomben Tips

Vår expert på Bomben och hockey väljer att lira följande 72 rader. Vi hoppas att detta ska ge oss en del av rullpotten på Bomben1 spelkupong. Visst går det inte att bli miljonär på att gissa rätt resultat i dagens Hockeybomben matcher, men med hjälp av våra tips blir du kanske några hundra tusen kronor rikare.

  • Djurgården 45 – Brynäs 12
  • Frölunda 34 – Malmö 12
  • Färjestad 345 – HV71 34