Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomben 24 Januari

Timrå Bomben1 hockeymatcher

Björklöven kan utmana Timrå i derbyt på onsdagens hockey-Bomb. Leksand ska lösa en bekväm seger medan darriga MODO inte går att lita på när vi kikar på dagens Bomben1 kupong… Det blev förlust nere i Västervik i fredags men överlag har Björklöven visat god form en längre tid, inte minst här hemma.

Det väntar en kul hockeyderby att vänta ikväll då serieledande Timrå kommer på besök. Timår har jobbat sig ur en svacka och tog sköna segrar mot både Leksand och MODO förra veckan – men ”Löven” borta blir ändå tufft. Rolig och jämn match på Hockeybomben på gång!

Efter en mindre svacka tog sig Leksand samman och slog Karlskoga senast, 2-0. Det är fortsatt hårt i toppen och Leksand måste hålla fokus hela vägen. Nu kommer Oskarshamn på besök, ett ”Oskars” som tagit sig ur dundersvackan men som fortfarande har en del att bevisa. De tar knappast poäng i Dalarna ikväll och ska anses vara dagens bästa speltips på Bomben1 kupongen.

MODO är nu bara tia och det börjar bli långt upp till topp-8. Den klassiska klubben får snarare koncentrera sig på att undvika kval i botten… Gästas nu av ett Tingsryd som är poängen före och som varit svårslaget den senaste månaden. Alltid lurigt med ojämna MODO på kupongen och vi streckar för ett par olika scenarion.

Dagens Bomben 24 Januari – spelförslag för Bomben1

Följande 144 rader lirar vi på dagens Bomben1 kupong där det är hockey som gäller:

Björklöven 234 – Timrå 34

Björklöven förstärker truppen – om än tillfälligt – med backen Filip Westerlund, skriver klubben på sin webbplats. Backen lånas in från Frölunda under de kommande två veckorna och gör förmodligen debut ikväll, då Björklöven tar emot Timrå på hemmais. 18-årige Westerlund har hunnit med att spela 49 matcher i SHL under karriären. Den här säsongen har det blivit 16 framträdanden i Frölunda. Timrå kommer till spel utan Anton Wedin i kväll. Den axelskadade forwarden är förvisso på bättringsvägen – men det dröjer ytterligare några veckor innan han blir spelklar.

Leksand 34 – Oskarshamn 12

Manuel Ågren fick en hård smäll i Oskarshamns senaste match, 2–3-förlusten mot Troja-Ljungby. Den 23-årige forwarden, 21 poäng på 37 matcher denna säsong, fick kliva av med en befarad lårkaka. Så var också fallet, men Ågren är tillbaka redan mot Leksand. Överlag ser truppen ut att må bra. Etta tippas på Powerplay tips, men relativt jämn hockeymatch att vänta.

MODO 135 – Tingsryd 23

I måndags blev Henri Auvinen klar för Modo. I kväll, hemma mot Tingsryd, gör han debut. Det skriver Modo på sin webbplats. Den 23-årige finländske backen kommer närmast från Jukurit i den finländska högstaligan, men han har under delar av säsongen varit utlånad till Ketterä i andradivisionen. Kontraktet med Modo gäller säsongen ut. Från Tingsryd-lägret kommer rapporter om att Robin Olsson och Victor Laz är skadade, och att Mikael Frycklund är sjuk. Lukas Zetterberg och Filip Owesson gör däremot comeback.