Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomb 6 Januari

Bomben Hockey Speltips 6 Januari

SHL är inne i en mycket intensiv period – nya, spännande matcher att lösa på lördagens Hockey Bomb. Tight att vänta på Hovet medan Brynäs kör på! Djurgården är fortfarande tvåa i tabellen men formen har ändå vissnat en aning de senaste veckorna. Här hemma är ju dock siffrorna klart övertygande: poäng i 14 av 15 matcher. Gästas nu av ett Frölunda som klättrat men som vek ner sig mot Växjö senast och som inte brukar trivas särskilt bra i Stockholm. Vi räknar ändå med att man får till en jämn och tight match på lördagen.

5-3 mot Luleå följdes av 3-0 mot Skellefteå – drömstart på året för Mora som överlag gjort det bättre än vi trodde, måste vi erkänna. På Hockeybomb idag blir det dock tufft när formlaget Brynäs kommer på besök. Att laget i höstas krisade hårt känns nu väldigt avlägset och man närmar sig topp-6 med stormsteg. Vi räknar med att Brynäs nu spinner vidare och så gör även de flesta spelsajter på nätet!

Efter ett par viktiga segrar sprack det för Rögle senast, klar förlust borta mot Färjestad. Vi kallar ändå formen helt okej – men visst blir det tufft när landets bästa lag gästar. Trots att Växjö dras med en del jobbig frånvaro levererar man vidare, senast via vass 5-2-seger borta mot Frölunda. Har Växjö med sig rätt inställning till Ängelholm lär det märkas varför det skiljer 43 poäng i tabellen…

Speltips Idag Hockeybomb

Djurgården             12 – Frölunda                 12

Frölunda har visat lite bättre form på slutet men Djurgården brukar stå upp bra på hemmaplan. Vi förväntar oss en jämn och tät match där tillfälligheter lär avgöra. Djurgården har fått klara sig utan nyckelspelaren Andreas Engqvist en tid på grund av hjärnskakning. JVM-spelarna Marcus Davidsson och Axel Jonsson-Fjällby är på plats i USA och så har Tom Nilsson och Daniel Brodin varit skadade en tid.

Alexander Urbom var tillbaka i spel senast. Frölunda har Rasmus Dahlin och Lias Andersson på JVM-uppdrag. Adam Almquis, Mattias Nörstebö och Oliwer Fjellström var skadade senast. Sean Bergenheim och Pathrik Westerholm är långtidsskadade. Det är bara att rekommendera att spela på odds på resultat i denna match och satsa på max två mål för vardera av hockeylagen.

Mora                       12 – Brynäs                    345

Hockeybomb förslag här är att tippa fler mål för Brynäs. De har varit riktigt bra den senaste tiden och favoritskapet är befogat här. Vi har dock respekt för Mora när de spelar på hemmaplan. Mora fick tillbaka Alexander Holmersson senast. Däremot saknades Tomas Skogs och Keaton Ellerby igen. Brynäs hade ett bra läge senast där bara Daniel Paille och Felix Sandström fanns på skadelistan. Tungt är att nyckelbacken Ryan Gunderson skadat sig och ser ut att bli borta i 4-6 veckor.

Rögle                      23 – Växjö                      345

Sista matchen på Hockeybomb idag är mellan Rögle och Lakers. Rögle har spelat upp sig en del på slutet och behöver poäng i bottenstriden. Nu möter de Växjö, som är seriens bästa lag. Växjö ska vara favorit men har absolut inte råd att underskatta Rögle. Rögle kom till spel utan Jesper Williamsson, Emil Kruse, Ted Brithén och Juhamatti Aaltonen senast. Växjö saknade Tuomas Kiiskinen samt Elias Pettersson, Jonas Röndbjerg och Linus Högberg. Troligen liknande lägen igen.