Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Hockey Tips Fredag 26 Januari

Dagens Hockey Tips för Bomben Fredag

Kul Bomb från Hockeyallsvenskan på fredagen! Dags för hockey tips som avser Bomben från Svenska Spel den 26 januari. Vi på Ettkrysstvå ger Oskarshamn bra chans att följa upp veckans snygga seger. Karlskoga kan skrälla viktigt! AIK har tappat en del poäng på sistone men det har varit i ganska luriga bortamatcher på Powerplay tips. Flera experter har varnat för AIK förlust.

Med poäng i tolv raka matcher måste formen förstås betraktas som god och visst är det bra chans hemma mot MODO på fredagen. Samtidigt kommer MODO stärkta av veckans seger – och här får man slå ur underläge, vilket kan passa bra. Vi är inte främmande för att MODO utmanar!

Oskarshamn börjar se formstarkt ut igen – i veckan bortabesegrades ju rentav Leksand efter ett sent avgörande. Motsatt formkurva för Björklöven som föll tungt i veckans derby mot Timrå. Oskarshamn borta brukar vara en usel uppgift för ”Löven” och vi går ganska tydlig på hemmasegern.

Södertäljes rad är onekligen märklig: laget toppar bortatabellen men är jumbo i hemmatabellen! Frågan är alltså hur stor hemmafördelen verkligen är när Karlskoga kommer på besök på fredagen. Karlskoga vann jätteviktigt i veckan och det är tydligt att man sannerligen inte har gett upp i bottenstriden – tight hockey match att vänta här!

Vår Hockey Tips: Bomben Kupong Idag

Idag väljer vi att spela följande 288 rader på Bomben. Nedan hittar du inte bara våra spelförslag utan även hockey tips för dagens kupong.

AIK                               34 – MODO                         1345

Trots segern senast så har MoDo det riktigt besvärligt. Ö-vikarna har ju droppat under topp-8 i tabellen. För AIK är det lugnare, med fjärde plats, men Gnaget har inte övertygat på sistone. Läget har förbättrats för AIK, främst då med kuggen och kaptenen Sandberg tillbaka i spel. De skador som fortfarande finns har mestadels hängt med länge. MODO har haft ett lugnt läge på sistone, även fast Karlkvist är ett ganska tydligt minus.

Oskarshamn              45 – Björklöven                  12

Det är lite typiskt för Björklöven att ha ganska långa sviter med både vinster och förluster. Just nu har vi ingen bra känsla för Löven och det ligger nära till hands med fjärde raka nederlaget. Oskarshamn fick smällar på Söderqvist och Ågren senast och båda utgick, två bra forwards. Lugnande rapporter gällande båda och åtminstone Ågren lär spela.

Dessutom ska Hagelin vara tillbaka efter att ha missat senast. Inlånade Brynäs-keepern Felix Sandström har saknats på sistone men ska vara redo nu. Björklöven har haft skador en tid och Murphy, Hutchings, Hage, Emmerdahl och Stenlund-Ädelgran saknas fortsatt. Senast debuterade finske centern Filip Riska samt Frölunda-backen Filip Westerlund.

Södertälje                   123 – Karlskoga                    13

Södertälje har plockat hem två väldigt betydelsefulla segrar på slutet och vi fortsätter, precis som tidigare, att tro laget om goda möjligheter att hålla sig bland de åtta främsta distansen ut. Det såg mörkt ut ett tag. BIK Karlskoga är klart förbättrat men har ändå långt fram till näst sämsta lag. Vi ser en markant skillnad här och Södertälje lär vinna detta utan alltför stora besvär på vägen.