Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Hockey Tips 9 Maj

Snart är hockeysäsongen är över, men nu återstår det ett par veckor Powerplay och Bomben tips. Dagens spelkupong har bara två matcher och två klara favoriter. Sverige möter Österrike och Finland möter Danmark. Vår expert håller med det som är det logiska tipset och tror på enkla vinster, där det blir en del mål för de bättre landslagen.

Sverige – Österrike 4, 5, 6 – 0, 1

Sverige har börjat med tre raka segrar. Med 12-2 i målskillnad ser det ljust ut inför avgörandet i VM-2018. Den enda hockeymatchen som Tre Kronor tvingats anstränga sig lite i var den mot Tjeckien. Visst är det något för tidigt att säga något tydligt om hur bra årets hockeylandslag egentligen är.

4-0 senast mot svaga Frankrike säger inte så mycket. Nu väntar ett Österrike på Hockey Bomben idag. Motståndarna är ett lag som går att kalla för glanslöst. De har inte imponerat så här långt, men lär stanna i toppdivisionen 2019, då Vitryssland, som är i samma VM-grupp, spelar ännu sämre.

Dagens Bomben match är helt perfekt för Sverige för att få igång offensiven från de sämre kedjorna samt för att avlasta förstalinan. Bra träning inför slutspelet och vi tror på en klar vinst med mellan fyra och sex mål för Sverige och max ett mål för motståndarna.

Finland – Danmark 3, 4, 5 – 0, 1

Är det dags för en skräll här? Det tror vi inte. Visst är värdnationerna extra taggade i matcher mot de bättre lagen. Vi tror dock på en vinst för Finland på dagens Hockey bomb. Danmark inledde turneringen fint med en seger på straffar mot Tyskland. Därefter har det gått inte lika bra för hemmanationen.

I andra omgången i VM-2018 blev det enkel förlust mot USA. Senast blev det hela 1-7 i baken mot Kanada. Att förlora mot ett sådant motstånd är inget att skämmas för. Det såg emellanåt lite väl uppgivet ut i det danska laget.

Det blev bara 15 skott på mål för Danmark senast, vilket gör att vår Bomben tips expert inte tror på fler än ett mål för landslaget. Finland har ett riktigt starkt lag i år, med flera offensiva och poängstarka hockeyspelare. Kommer de upp i samma nivå som tidigare i VM-turneringen, blir det minst tre mål för dem idag.