Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeybomben Speltips Vecka 48 Tisdag

Vecka 48 Hockey Bomben speltips - Frölunda HV71 bild

Dags för tisdagens Hockeybomben. Vi räknar vi med att Växjö Lakers gör bra ifrån sig i derbyt mot HV71. Så väl Frölunda som MODO ser ut som mer tveksamma favoriter, enligt oss som sammanställer dagens speltips på Ettkrysstvå. Nedan går vi närmare in på speltips för tisdagens Hockey-bomb nu när vi är inne på vecka 48. Att tippa svensk hockey är alltid kul. Tack vare Svenska Spel har vi alltid ishockeymatcher med bland dagens Bomben-kuponger. För dig som är intresserad av sporten och betting på denna, rekommenderar vi även Powerplay. Dags nu för våra förslag.

Speltips inför kvällens hockeymatcher

Rögle var chanslöst borta mot Frölunda förra veckan men i övrigt har laget gjort ett par bra insatser sedan tränarbytet. Visst blir det tufft att ta revansch på ett Frölunda med stigande form – men vi räknar med ett betydligt bättre försök av Rögle den här gången. Frölunda har faktiskt bara en enda trepoängare i bortaspelet och vi streckar för en jämn match.

Växjö börjar få en lucka i toppen och vi kan inte påstå att vi är särskilt förvånade över den utvecklingen. Derbydags mot HV nu – det brukar innebära jämna matcher men den här gången tar vi tydlig ställning för Växjö. HV höll visserligen tätt uppe i Skellefteå men åkte på klara förluster innan dess och har inte formen för att skrälla mot seriens bästa lag.

Kupongen avslutas med Hockeyallsvenskan, där MODO får se upp när Almtuna gästar. Almtuna har kommit igång igen, tre raka segrar, och gillar att göra livet surt för storklubbarna. MODO tappade klantigt hemma mot Pantern senast och självförtroendet känns inget vidare. Normalt sett ”ska” MODO vinna detta men vi kan absolut se laget få slita igen.

Vårt förslag idag består av följande:

  • Rögle           234 – Frölunda     34
  • Växjö           45 – HV71           12
  • MODO        134 – Almtuna     23

Spelarläget ljusnar i Växjö

Växjö fick klara sig utan sex spelare i senaste matchen, 4–1-vinsten mot Mora. Mot HV71 ljusnar det läget något för serieledaren enligt spelsidor. Janne Pesonen, Tuomas Kiiskinen, Eric Martinsson och Erik Josefsson saknas fortfarande med skador. Daniel Rahimi, som har varit avstängd i tre matcher, är tillbaka. Martin Lundberg kan också göra comeback. Allt rapporterat av Smålandsposten.

Han var med upp till Mora men han var inte i tillräckligt bra skick för att spela. Han bör förhoppningsvis vara aktuell för spel på tisdag,säger tränaren Sam Hallam om Martin Lundberg till tidningen.