Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Speltips 28 December

Hockey Färjestad Spelare Tips

Idag torsdag är det hockey som gäller för er som gillar Bomben1. Vi fortsätter publicera dagens speltips på Bomben. Det väntar rätt trevliga 444 444 kronor extra i vinstpotten på torsdagens SHL-Bomb. Vi spekulerar att det blir problem för Färjestad idag, den 28 december. HV tippas i derbyt mot Växjö! Dags för kort spelanalys inför kvällens Bomben-matcher.

Analys: Inför SHL Hockey Torsdag

Färjestad har det tufft nu. Innan uppehållet svarade laget för några svaga insatser och i omstarten på annandagen tog man stryk borta mot Brynäs. Är nu ”bara” fyra i tabellen och det kan bli tufft att studsa upp igen på torsdagen. Malmö visade ju strålande julform då Frölunda besegrades med 5-0. Har redan vunnit i Karlstad denna säsong och vi gillar läget för skåningarna.

I Småland är det derby då HV får besök av Växjö, vilket av vår expert på betting anses vara dagens bästa spel. Växjö har verkligen haft ett tungt avbräck i form av JVM-stjärnan Elias Pettersson. Stark vändning mot Skellefteå senast men mot ett formstarkt HV på uppgång vädrar vi bekymmer för Växjö, trots stor grundrespekt för laget.

Skellefteå är trea i tabellen, trots att laget har åkt på ett antal frustrerande förluster under säsongen – som senast, då man sent tappade i Växjö. Det lär innebära segersug på torsdagens Bomben1 hockey match och då ska man förstås blåsa bort ett Rögle vars uppryckning kommit av sig. Smidig hemmaseger på gång!

Bomben1 Speltips Idag

Vi lämnar in 72 rader på Hockey Bomben1 idag torsdag:

Färjestad 12 – Malmö 234

Ska Färjestad komma ur sin negativa trend är möjligheten rätt god att laget gör det mot Malmö som är ojämnt. Ibland visar dock skåningarna klassen och det gör att hemmasegern är långt ifrån given.

HV71 34 – Växjö 23

Ett Smålands-derby som alltid brukar innebära en hel del känslor. HV71 brukar vilja visa ”lillebror” att det är de som fortfarande är bäst i Småland – åtminstone när lagen möts i Jönköping.

Skellefteå 45 – Rögle 12

Vid alla normala betingelser ska Skellefteå vara klassen bättre än Rögle och här finns det ingen anledning till att gå emot det. Skellefteå har sin starka superkedja som mest troligt avgör igen.