Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey SHL Bomb 13 Januari

SHL Bomb 13 Januari Lördag

Dags för våra hockeyexperter att tippa veckans nästsista Bomben. Formlaget Brynäs dippade senast – och på lördagens SHL-Bomb spekulerar vi i problem igen, mot ett Frölunda på uppgång. DIF vinner på Hovet! Bomben den 13 januari handlar i mångt och mycket om att tippa resultat i första matchen rätt. Resterande två är något enklare enligt expertgänget på Ettkrysstvå.

Vi har uppmärksammat Brynäs rejäla lyft flera gånger och visst har laget imponerat. Nu tror de flesta online bettingbolag på fortsatt succé för laget. Senast tog man dock stryk borta mot Rögle och det vore inte helt förvånande om formen nu trots allt börjar vika en aning. Får nu besök av ett Frölunda som däremot är solklart uppåt. Stark seger i Jönköping senast och nye Mursak debuterade med två mål – där kan Frölunda ha fyndat. Får tipset i Gävle och en rolig match är på gång!

Djurgården har fallit tillbaka en del men vändningen borta mot Färjestad senast var stark och nu räknar vi med en vass insats hemma på Hovet, där publiken har fått se en del besvikelser på sistone. HV har börjat släppa in en hel del mål och formen är på väg i fel riktning igen – får svårt att freda sig mot ett suget Djurgården.

Avslutningsvis räknar vi med en tight historia i Malmö, när serieledande Växjö kommer på besök. Vi kommer att följa denna match live precis efter det att vi har rättat resultat i dagens V75 tips. Någon toppform är det inte tal om hos Växjö just nu men ändå stabilt. Malmö har varit hett en längre tid men en pinne hemma mot Luleå senast var ju en liten missräkning. Brukar bli jämna matcher mellan dessa – inget undantag på lördagen.

Vår Bomben Kupong Idag Lördag

I slutändan väljer vi en liten Bomben kupong på bara 72 rader.

Brynäs 34 – Frölunda 45

Efter en svajig period tycks Frölunda ha hittat formen på riktigt. Laget har fem segrar på de sex senaste matcherna – och en av de stora anledningarna till det är Victor Olofsson. Den 22-årige forwarden har gjort sju poäng på de senaste fyra omgångarna av SHL. Men den sviten lägger han ingen större vikt vid inför eftermiddagens bortamöte med Brynäs.

Nej, i stället är det fullt fokus på laget, och prestationen. Just poäng så tänker jag inte på det alls, jag åker till Gävle och ska göra en bra match. Fokus ligger på att göra bra saker i första hand och vinna matchen, säger Victor. Totalt sett har Olofsson gjort 31 poäng på 33 matcher under säsongen. Vi tror på ett stort antal mål när vi tippar matchresultat i detta hockeymöte. Minst tre mål för Brynäs och fyra-fem mål för motståndarna Frölunda.

Djurgården 34 – HV71 12

Bomben kupong fortsätter med Djurgården mot HV71. Gästerna är inne i en svacka. Laget har åkt på två raka förluster där man har släppt in elva mål. Senast blev det förlust mot Frölunda hemma med 3–5. I dag ska laget försöka bryta trenden borta mot Djurgården. Erik Brännström gör sin första match i HV 71 efter återkomsten från JVM. David Gustafsson som missade matchen senast är även han tillbaka.

Malmö 12 – Växjö 123

Match nummer tre på lördagens Bomben kupong är Malmö mot Lakers. Storpublik väntas till Malmö arena i dag, då Malmö Redhawks tar emot serieledande Växjö. Och publiken kan vänta sig att få se Marcus Sylvegård och Carl-Johan Lerby på isen igen. Duon har – precis som många andra Malmö-spelare –varit utlånad till allsvenska Pantern, men är nu åter tillbaka i Malmö.

ur mycket speltid Sylvegård och Lerby kommer få idag, lördag, återstår att se. 18-årige Marcus Sylvegård har gjort fem poäng på 14 matcher i SHL under säsongen, 20-årige Lerby står noterad för 18 framträdanden och sex poäng. Tuff match, men Växjö Lakers ses som knappa favoriter både på Powerplay tips och här på Dagens Bomben.