Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben Vecka 45 Måndag

Södertälje SK hockey Bomben måndag

Det är bra förutsättningar för ganska mycket mål på måndagens hockey-Bomb. Framförallt ska ett retat och målglatt Toronto kunna producera nu när Vecka 45 sätter igång! Hockey Bomben kan ge dig tusentals kronor i vinst idag! Dags att börja ta Svenska Spels kuponger på allvar och tippa hockey resultat inte bara på Powerplay utan även börja lira Bomben.

Det svenska inslaget på kupongen är klurigt. Södertälje har verkligen ryckt upp sig efter mardrömsstarten och nu är topp-8-strecket nära. Gästas nu av ett Björklöven som är placeringen före. ”Löven” har haft det tyngre de senaste veckorna men poängen i Leksand senast var stark och lagets skadeläge har förbättrats. Lurig match och vi streckar åt båda håll.

Efter en svag start på säsongen har New York Rangers börjat jobba upp sig och klättra i tabellen. Fortfarande släpper man in ganska mycket mål och Lundqvist är inte som hetast – men offensivt producerar man samtidigt fint. Målrika matcher även för Columbus på sistone. Laget gjorde stor succé förra säsongen och har redan visat att man blir att räkna med på nytt. Rolig match på gång och ett knappt övertag för Rangers, enligt spelbolagens odds.

Toronto har svalnat rejält efter en het start. Schemat på sistone har dock varit varit svårt och nu kommer man hem igen efter en svår bortaturné. Ett suget Toronto lär bli en för tuff nöt att knäcka för Vegas, som förlorat tre av fyra på den pågående bortaturnén. Skadeproblemen i buren är inte att leka med och detta ser ut som ”fel uppgift” för laget. Toronto laddar ur!

Vårt Bomben tips idag

144 målrika rader lämnas in i våra bomben tips idag, måndag

  • Södertälje 24 – Björklöven 24
  • Rangers 345 – Colombus 34
  • Toronto 465 – Vegas 12

Nedan kikar vi på varje Hockey-Bomben match för sig och ger dig de senaste nyheterna.

Södertälje – Björklöven

Södertälje är på uppgång efter en svag inledning på säsongen. Björklöven är på nedgång efter en stark inledning på säsongen. Södertälje har verkligen fått fart på sitt spel efter tränarbytet och det syns att spelarna har stort självförtroende för dagen. Björklöven har spelat fem raka matcher på bortais utan att vinna under ordinarie tid. De kämpade visserligen till sig en poäng borta mot Leksand senast och en likvärdig prestation kan ge nya poäng i kväll

Poängkungen Farley tveksam

Austin Farley ligger på delad andraplats ishockeyallsvenskans poängliga, med 16 poäng. Den målfarlige forwarden dras dock med skadebekymmer. 23-åringen skadade sig nämligen på träning och missade matchen mot Leksand i lördags. Men Västerbottens-Kuriren rapporterar att amerikanen Farley ändå är med på resan ner till Södertälje och att han, precis som lagkamraten Mattias Granlund, kommer att testas på matchvärmningen för att se om han är i speldugligt skick.

NY Rangers – Columbus

NY Rangers är på uppgång efter en svag inledning på säsongen. Fyra av de fem senaste matcherna har slutat med vinster och två av segrarna har tagits under ordinarie tid. Det är såklart positiva tongångar kring Rangers men vi vidhåller att de behöver förbättra sin defensiv. Columbus är väldigt svårslagna just nu och det syns inte minst i resultatraden då de tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna. Det är upplagt för en jämn och spännande match.

Har Lundqvist och Rangers hittat rätt?

De båda assisterande lagkaptenerna Derek Stepan och Dan Girardi skickades iväg inför säsongen och många trodde att det kanske skulle bli lite av ett mella når för NY Rangers. Efter bara två poäng de första sex omgångarna och sex de första tio såg det ut att kunna bli än värre än så.

Men, de senaste matcherna ser Rangers ut att ha hittat något. 5–4 efter förlängning borta mot Florida senast var tredje raka segern och den fjärde de senaste fem omgångarna.

Vi är på rätt väg. Men vi tänker inte luta oss tillbaka och tro att vi är klara. Vi är bara i en uppbyggnadsfas, säger backen Kevin Shattenkirk till The New York Daily News.

Steg för steg så tar vi oss framåt. Det är en process varje år för att se till att alla ska vara i fas – så väl som grupp som individuellt, säger målvaktsstjärnan Henrik Lundqvist.

Härnäst väntar Columbus hemma.

Toronto – Vegas

Det är upplagt för en öppen och underhållande match. Vegas har dragits med problem på målvaktssidan en tid, faktum är att de fått ställa upp med fjärdemålvakten i ett par matcher på slutet. Toronto är ett lag som brukar gasa på friskt när de spelar på hemmaplan och det brukar rassla in en del mål både framåt och bakåt. Vi håller Toronto högre i grund och botten och det bör vara vettig vinstchans mot Vegas.

Vegas reste sig och bröt trenden

Nya NHL-laget Vegas fick en kanonstart på hösten medåtta vinster de första nio omgångarna. Men den nuvarande bortaturnén, om sex matcher på resandefot, inleddes inget vidare. Först blev det 3–6 borta mot NY Islanders och sedan 4–6 mot NY Rangers. Men efter 1–2 mot Boston fick Vegas nog – och åkte ut och 5–4-besegrade Ottawa senast.

Att förlora tre i rad var dåligt. Men att förlora fyra matcher i rad hade varit oacceptabelt. Det här var en riktig karaktärsvinst, sade backen Luca Sbisa till Las Vegas Review-Journal.

Det var inte bara en person som pratade. Alla bidrog med allt vad de kunde. Vi har många ledarfigurer i laget och nu har vi chansen att vinna åtminstone hälften av matcherna på den här resan, fortsatte han.

Enligt Las Vegas Review-Journal vilades veteranbacken Deryk Engelland från måndagens träning, men han ska kunna spela mötet med Toronto.