Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben Torsdag 26 April

Det är bara ett par veckor kvar till hockey-VM 2018. Sveriges trupp har kryddats med många NHL-spelare inför torsdagens Hockey Bomben. Dessutom har även Växjö-hjälten Elias Pettersson anslutit sig till Tre Kronor inför Sweden Hockey Games, genrepet till VM. Ytterligare en god nyhet som gör våra Bomben tips extra kul idag är att det blir extra mycket pengar i potten idag. Svenska Spel bjuder nämligen på en fet rullpott på Bomben1 på knappt 100 000 kronor. I och med att torsdagens Bomb består av endast två hockeymatcher, har du enormt bra chanser till en fin utdelning denna gång.

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Här har vi en riktig utmanare som kommer att växa med tiden. ScandiBet känns seriöst och lockar med riktigt bra bonus. Ett plus med trygga ägare i bakgrunden.

Match 1 på Bomben1: Tjeckien – Sverige 2,3 – 3,4,5

På grund av prispotten spelar vi idag på en massa alternativ. Det är ju sällan smartare att lira Bomben1 än att spela på odds på nätet. Så är alltså fallet idag, torsdag, när det verkligen är högtid att spela på Hockey Bomben. Det har hänt en del i Sveriges trupp till den egna turneringen Sweden Hockey Games. Finalen i SHL är färdig och den store hjälten i Växjö var Elias Pettersson. Nu ansluter han till truppen.

Från NHL har flera spelare kommit till landslagets förfogande. Precis som i fjol kommer Sverige att ha en massa NHL spelare i sin trupp i VM. Det är inte alls samma spets på Tjeckiens trupp. Frågan är om det kommer att synas redan nu? Högst troligt. Konkurrensen är stentuff i Sverige och nu gäller det att visa att man vill vara med. Hockeymatchen spelas i Scaniarinken i Södertälje, vilket också talar för svensk seger.

Match 2 på Bomben1: Finland – Ryssland 2,3,4 – 2,3,4

Andra matchen att tippa resultat på dagens Hockey Bomben är den mellan Finland och Ryssland. Hemmalaget kommer från en mycket bra turnering i Tjeckien, där det efter premiärförlusten mot Tjeckien blev segrar mot Ryssland med 2-1 och mot Sverige med hela 7-3. Många NHL-spelare har tackat nej och i nuvarande trupp finns bara fyra stycken. Jämfört med förra helgens trupp har en hel del spelare tillkommit, bland andra Växjös guldhjältar Pesonen och Kiiskinen. Bra odds på denna match hittar du hos Redbet idag. Ett annat hett tips är att testa en oddsbörs. Detta alternativ passar bäst dig som vill spela på resultat live.

Trots bristen på ”stjärnor” ser Finland ut att ha något bra på gång. I Ryssland kryllar det av bra spelare, men precis som vanligt är utmaningen att få alla att dra åt samma håll. Svag turnering förra helgen med idel förluster och alla faktiskt med 1-2. Uppryckning att vänta, men det blir ändå tufft mot finnarna i Hartwall Arena i Helsingfors.