Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben Tips 12 Januari

SHL Hockey Bomben1 Speltips Fredag

Dags för veckans femte Bomben kuponginlämning. Det blir tre spännande hockeymöten ikväll. Det gäller precis som vanligt att gissa antal mål i matcherna idag, den 12 januari. Skellefteå har hackat men på fredagens Bomben1 säger vi bra chans till islossning. ”Löven” och Leksand har också vettiga hemmauppgifter! Dags för en kort analys över hockeymatcher som väntar denna fredagskväll samt tippa resultat.

På sex matcher sedan jul är Skellefteå faktiskt utan trepoängare. Det blir onekligen lätt att räkna med rejält segersug på fredagen och nu ska Joakim Lindström dessutom vara tillbaka. Örebro höll tätt i Luleå senast och tog en jätteviktig seger men detta är ännu svårare och känslan är att det är ”taskig tajming” för Örebro här, svårt att se Skellefteå vika ner sig igen.

Skellefteås ärkerivaler Björklöven är också i farten på fredagen, hemma mot ett ganska formstarkt Tingsryd. Vi kommer att spela på denna match med flera oddsbonusar. Vi säger bra chans för ”Löven” att segra och få ytterligare hugg uppåt. 4-0 borta mot Almtuna i veckan var ovanligt stabilt och har man tagit med sig den koncentrationen hem till Umeå är det fin chans att gå ifrån här!

Avslutningsvis är det stormöte mellan Leksand och AIK, två lag som båda har jobbat upp sig. Leksand börjar få ett stabilt grepp om en en topp-2-plats och vi har onekligen svårt att se laget falla ihop igen. AIK kan mycket väl också sluta topp-2 och har fått ordning på defensiven de senaste veckorna. Jämn och ganska tight match på gång men visst får Leksand hockey tipset, med het publik i ryggen på fredagskvällen.

Bomben Spelförslag Idag Fredag

Vi väljer följande 36 rader på vår Hockey Bomben kupong idag fredag. Lycka till!

Skellefteå 45 – Örebro 12

Örebros succéback Jonathan Andersson har förlängt sitt kontrakt med klubben fram till 2021. 24-åringen var klubbens första nyförvärv inför säsongen då han anslöt från AIK och Valdemarsvikssonen har varit en av de bättre backspelarna i SHL denna säsong. Andersson dras med skadebekymmer för tillfället vilket har påverkat hans insatser i de senaste matcherna. Jonathan Andersson finns dock med när laget gästar Skellefteå i kväll.

Björklöven 45 – Tingsryd 12

I onsdags besegrades Leksand av Tingsryd med 4–3 efter ett avgörande i förlängningen. Men det kan ha varit något av en pyrrhusseger för smålänningarna.Lagkaptenen Robin Olsson, 28-årig back, skadade sig.

Leksand 23 – AIK 12

Leksand har frågetecken kring ett par spelares medverkan i dagens toppmöte med AIK. Efter förlängningsförlusten i onsdags borta mot Tingsryd –där laget kom hem klockan sex på morgonen efter en lång bussresa – så hade två spelare insjuknat. Isac Skedung tvingas avstå kvällens match men den andre sjuka spelaren, Daniel Bertov, har möjlighet till spel mot AIK. Jon Knuts täckte ett skott senast och tvingades kliva av i den andra perioden. Positivt för Leksand är dock att Anton Karlsson, som missade matchen i onsdags, är tillbaka i matchtruppen.