Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben Onsdag Vecka 48

Hockey Bomb Tipsförslag Bild Timrå Lag

Dags för Hockey Bomben igen. Spelkupongen består av tre ishockeymatcher ikväll, precis som vanligt. Storfavoriten Malmö kan absolut leva farligt på onsdagens Bomb – formen är inte den bästa. Leksands lyft fortsätter – slår Timrå nu! Läs nedan mer om hur vi tänker, när vi väljer tippa Hockey Bomben idag.

Spelanalys inför kvällens Bomben från Svenska Spel

Visst var det starkt av Malmö att hålla undan borta mot Färjestad i helgen men det var verkligen med ett nödrop. Överlag har formen varit darrig på sistone, delvis beroende på skador, och det kan bli lurigt att hantera favoritrollen hemma mot Karlskrona på onsdagen. Gästerna sprack uppe i Luleå senast vilket lär innebära fullt fokus på defensiven nu – då kan det bli tufft för Malmö att bryta igenom i dagens första Bomben och Powerplay möte.

Skönt men lurigt möte i Umeå är näst ut på Svenska Spel kupong. Här får Björklöven ett besök av AIK. Det är två lag som visat hög toppnivå men som sannerligen inte varit att lita på. Noterbart är att AIK ännu inte kryssat på 22 omgångar – det säger ganska mycket om hur pass mycket det har svängt… ”Löven” brukar gilla stormatcherna här hemma, får bra stöd, men matchen är svårtippad och vi streckar åt bägge håll.

Leksand vann smidigt på Hovet i fredags och är nu riktigt, riktigt nära den absoluta toppen. Motsatt trend för Timrå som hyllades från start men som har kommit av sig och som långa stunder har haft svårt att göra mål. Leksand är kraftigt på gång och väger tyngre – jobbig kväll att vänta för Timrå och favoritsegern känns trygg.

Vår Hockey Bomben Kupong Idag – tipsförslag

Följande 72 spelrader ska enligt oss på Ettkrysstvå.com ge dig fina hockeyslantar:

  • Malmö          134 – Karlskrona    23
  • Björklöven   24 – AIK                2
  • Leksand       34 – Timrå           012