Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben 21 November

Hockey spelare Bomben 21 november

Dags att kika på tisdagens Hockeybomben. Det mesta idag handlar om CL-fotboll. Det är en massa fotbollsmatcher på Topptipsetkupongen. Powerplay är ett annat populärare alternativ att välja hos Svenska Spel idag, tisdag, den 21 november 2017. Vi tycker dock att även Dagens Bomben är värd några kronor.

Kort Analys inför Hockey Bomben

Ett par tuffa rivalmöten på tisdagens SHL-Bomb, där vi säger fördel Skellefteå och Växjö. Rögle med ny tränare söker trendbrottet – lyckas?! Dags för säsongens första derby mellan Luleå och Skellefteå! En efterlängtad duell hos fansen och att lagen ligger nära varandra i tabellen drar ju upp hettan lite extra. Det börjar bli jämnt mellan favoritlagen vad gäller chanserna till ligaseger i SHL. Oddsen som presenteras av diverse bettingbolag skiljer sig inte längre lika mycket som i början av säsongen.

Luleå är absolut en svårtuggad motståndare men insatsen i Mora senast var sämre. Skellefteå har visat ganska bra form en längre tid och att man gjort hela 21 mål fler än Luleå tycker vi säger ganska mycket om vilket av lagen som trots allt är bäst. Visst kan derbyt bli hårt – men tipset till Skellefteå.

Nio raka förluster för Rögle och nu börjar tåget att gå: det är åtta poäng upp till strecket och luckan får inte bli mycket större. Cam Abbott kliver nu in som ny coach och det behöver inte alls vara fel, lär ge en nytändning. Gästande Örebro vann förra veckans hemmamöte med 2-0 men kan räkna med full huggning här – det går förstås inte att ”skrika ut” Rögle men feelingen säger ändå att laget kan fixa trendbrottet här!

I Växjö är det seriefinal då hemmalaget gästas av Färjestad. En perfekt match att livestreama gratis online idag. Växjö staplar segrar för dagen och vi blir inte ett dugg förvånade om man blir kvar i serieledning säsongen ut. Slog Skellefteå i lördags och Elias Pettersson är seriens hetaste spelare. Färjestad ska också ha beröm men på sistone har det trots allt varit lite sämre. Har knappast formen för att skrälla i säsongens svåraste uppgift.

Speltips på Hockey Resultat Idag

Vi spelar 72 Bomben rader på Hockeybomben, enligt följande:

  • Luleå 12 – Skellefteå 234
  • Rögle 134 – Örebro 13
  • Växjö 34 – Färjestad 13