Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomb 18 Januari

Hockey Bomb Målvakt 18 Januari

Sköna matcher att lösa på torsdagens SHL Hockey Bomb, där 333 333 kr i extra prispengar inte direkt gör saken sämre. Rögle spinner vidare i nyckelmötet! Djurgården är tvåa, Brynäs nia – men det skiljer ju inte mer än åtta poäng och Brynäs fortsätter att se ut som ett av seriens absolut hetaste lag. 4-1 hemma mot Frölunda senast var vasst och vi är inne på att man utmanar rejält även här på Hovet.

Djurgården har faktiskt fyra raka hemmamatcher utan trepoängare och lider av skadan på Engqvist. Spännande Hockey Bomben idag och nedan kommer fler speltips och nyheter om lagen inför kvällens Bomben spelkupong.

Frölunda-Färjestad brukar bli kul och det är knappast något undantag att vänta på torsdagen. Frölunda har mestadels visat bättring de senaste veckorna, medan Färjestad jobbat sig ur svackan och fick dra upp det offensiva självförtroendet i helgens dubbelmöte mot Karlskrona. Kan absolut bjuda upp till jämn och offensiv match i Scandinavium.

Rögles uppryckning har verkligen imponerat och nu har man ju chansen att rentav klättra över bottenstrecket. Gästas av ett Mora som blivit stressat och sparkat tränaren, något överraskande. Vi är tveksamma till om Mora har valt rätt lösningen och det blir hur som helst tufft att stoppa Rögles strålande hemmasvit.

Vår Bomben Spelkupong Idag

Vi lämnar in följande 144 rader på vår Hockey Bomb kupong idag, torsdag:

Djurgården      23 – Brynäs              234

Senast slog Brynäs till med en 4–1-seger mot Frölunda –och enligt Gefle Dagblad kommer tränaren Tommy Sjödin att mönstra samma lag och formationer som då i kvällens bortamöte med Djurgården. Det innebär att blivande amerikanske OS-backen Ryan Gunderson och kanadensiske forwarden Daniel Paille alltjämt är frånvarande till följd av respektive skador. Med andra ord kommer Jesper Boqvist att fortsätta i förstakedjan med Kevin Clark och Jesper Jensen.

Frölunda          34 – Färjestad         234

Jämn match att vänta på Bomben 1 enligt spelbolagen. 33-årige Adam Pardy har 342 NHL-matcher på meritlistan. Men än så länge får han fortsätta vänta på första framträdandet i SHL. För trots att han är spelklar rent formellt så är han inte i fysiskt bra skick för att debutera mot Färjestad i kväll. Lias Andersson är kvar i USA för rehabilitering av den axelskada han ådrog sig under JVM nyligen. Tidigare skadade duon Mattias Nørstebø och Pathrik Westerholm är inte redo för spel än.

Rögle                45 – Mora                23

I kväll spelas ett viktigt SHL-möte i Ängelholm där hemmalaget Rögle kan gå förbi motståndaren Mora, upp ovanför kvalstrecket i tabellen. Backen Craig Schira hoppas att hemmalaget sätter an tonen direkt från första tekning. Schira är en viktig pjäs i Rögles lagbygge. 29-åringen är den med mest speltid i laget med sina 23.51 minuter i snitt per match. Bara Djurgårdens Marcus Högström har ett högre snitt. Rögle har fullt lag bortsett från Jesper Williamsson och Filip Karlsson som är skadade.