Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Fredag Tips 23 Mars

Bomben Tips Fredag

Hockey gäller även för Bomben tips idag, fredag. Vi befinner oss i en riktig hockeyyra med en massa bra matcher på gång idag och under kommande veckor. Det är sällan lika populärt med att tippa Bomben1 som det är nu i slutet av mars. Dags för bästa tips från expert samt systemförslag.

Tips och Analys inför Dagens Hockey Bomben

Frölunda vände matchen i andra kvartsfinalen mot Redhawks. Indians bör spela hem det tredje mötet, med ett par måls marginal. Skellefteå var riktigt bra i sitt andra kvartsfinalmötet och vann med hela 5-0, efter ytterligare en fin insats i mål av Ortio. Färjestad har förlorat de fem senaste inbördesmötena och har tung uppförsbacke nu.

Oroväckande är att hemmalaget saknar backen Lennström på grund av hjärnskakning. Även Michael Lindqvist och Sebastian Erixon förväntas missa dagens match nummer 1 på Bomben. Om vi var säkra på att de är med idag, skulle kanske våra Bomben1 tips varit annorlunda. Nu är läget som det är och det är jämnt mellan lagen, vilket gör att vi inte vågar satsa på matchen med våra oddsbonusar.

Ice Tigers tappade ledningen två gånger om i fjärde match i serien, men lyckades ändå knipa segern med 3-2, efter ett mål. Vinsten innebär att laget har spelat hem två matcher var i kvartsfinalen. Sju av de åtta senaste inbördesmötena slutat med bortavinst. Någon gång måste dock trenden brytas. Vi tror det är dags nu. Ice Tigers, som hade 23 poäng till godo på Köln i grundserien, skall vara favorit i det viktiga femte mötet och borde vinna enkelt, enligt vår analys.

Vårt Systemförslag för Bomben på 72 rader

Idag väljer vår hockeyexpert tippa Bomben med ett systemförslag på totalt 72 rader. Vi tror på målfest i match nummer två, jämnt möte i match nummer ett och en klar vinst för hemmalaget i match nummer tre på Bomben idag. Nedan hittar du våra tips på samtliga möten som spelas idag, den 23 mars och är med på kupongen.

  • Färjestad 2,3 – Skellefteå 2,3
  • Frölunda 4,5 – Malmö Redhawks 1,2
  • Thomas Sabo Ice Tigers 2,3,4 – Kölner Haie 0,1