Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Fredag Speltips 17 Augusti

IK Sirius påbörjade årets säsong minst sagt trevande. Vårt Bomben speltips 17 Augusti tror laget fortsätter sin starka upphämtning nu när tabelljumbon står för motståndet. Tveksamt att det blir en målfest dock.

Match 1: Sirius – Dalkurd 1, 2 – 0, 1

Sirius hade en tung start på den nya säsongen. De första tretton matcherna resulterade bara i en enda vinst. Nu verkar laget ha hittat till sitt spel, vilket resulterat i fyra raka vinster. Oddsen säger att det blir en femte ikväll. Noterbart är att Sirius lyckades vända ett tvåmålsunderläge till vinst mot blåvitt, vilket lär skänka välbehövligt självförtroende.

Dalkurd FF har det svårast av alla lag i Allsvenskan. På absolut sista plats och enbart två vinster på hela säsongen talar sitt tydliga språk. Nu närmast kommer de från fyra raka förluster och bekymmer både på och utanför planen är tveklöst en orsak till det.

Match 2: Falkenberg – Halmstad 1, 2, 3 – 0, 1

Falkenberg är i alla högsta grad involverad i toppstriden i Superettan. Senast föll det ung mot IK Frej vilket innebar att viktiga poäng i toppen av tabellen förlorades. Men det var när att utgången blev annorlunda, Falkenberg hämtade upp ett underläge på två mål för att släppa in det avgörande målet på stopptid.

Dagens motståndare kommer också från en tuff förlust då de fick med sig noll poäng mot bottengänget Gefle. När de här två lagen möttes tidigare i år blev resultat ett mål var. Det här mötet är Özen tillbaka för Falkenberg, även om det är möjligt att Söderström och Joza inte kommer dyka upp från start.

Match 3: Sönderjyske – Vendsyssel 1, 2, 3 – 0

I de inledande fem omgångarna av danska Superliga har Sönderjyske startat långsamt. En vinst på fem matcher är inte enligt förväntade prognoser. Efter två raka bortaförluster är det nu nya Vendsyssel som skall motas i dörren på hemmaplan.

Vendyssel har tre förluster i rad. På de tre matcherna har laget bara skapa ett mål framåt, vilket är långt ifrån godkänt resultat. Då var motståndet Vejle, bra mycket svgaar än dagens hemmalag med andra ord. Vi spikar nollan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!