Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollstips på Antal Mål Idag

Tippa antal mål Bomben

Dags att tippa antal mål idag. Det gör vi som ni säkert har märkt varje dag. Det är Bomben som är i fokus och som avgör vilka matcher som vi försöker gissa rätt antal mål i. I många fall är det hockey, men idag är det faktiskt fotbollstips som gäller. Det är fyra fotbollsmöten på Bomben idag och det lär ej bli bottenodds. Vi ”går kort” i Southampton och Watford och känner oss väldigt trygga i övrigt. Nedan hittar du våra speltips och kort analys inför dagens fotbollsspel. Lycka till i dina försök att tippa rätt antal mål idag!

Fotbollstips Inför Dagens Matcher på Bomben

Vi är oerhört besvikna på Southamptons poängskörd. Man kan så mycket bättre och det kan mycket väl lossna framöver. Watford har däremot fått rimligt betalt för sitt kunnande och där tror vi inte på några lysande utsikter. Vi får se – nu handlar det om ett cupmöte där det givetvis inte är helt uteslutet med uttåg för Southampton. På hemmaplan tror vi dock att man sätter ner foten mot ett stundtals överskattat Watford som ser ut att få klara sig utan anfallskuggen Deeney. För att få lite ”schwung” i systemet spelar vi snävt med 2 och 3 mål emot 1.

I övrigt tycker vi att strecken räcker långt. Wigan är i toppslag och vår favorit trots Premier League-motstånd. West Ham har haft stora problem med skador och matchen kommer inte helt lägligt. Laget lär inte rasa ihop försvarsmässigt men framåt ser Chicharito lite ensam ut. Hemmavibbar även i Bristol City-QPR, där hemmalaget har överraskat på många – även oss. Man är ingen bluff och ett mediokert lag som QPR (3-0-förlust senast) bör besegras på hemmagräs.

I Spanien har Valencia och Real Madrid båda visat tveksam form men till skillnad ifrån hemmalaget är vi helt övertygade om att Real reser sig när som helst. Att man ska hålla nollan på Mestalla tror vi dock inte och spiken på ett hemmamål känns mitt i prick! Tvåan här känns som ett riskfritt spel! Vår expert är fullständigt övertygad om Real Madrids succé ikväll och tippar flera mål för laget.

Vår Bomben Kupong där Vi Tippar Antal Mål

Här kommer vårt spelförslag som avser antal mål i samtliga dagens fotbollsmatcher som är med på Bombenkupongen. Vi landar på 72 rader enligt nedan.:

  • Southampton 2, 3 – Watford 1
  • Wigan 1,2 – West Ham 0,1
  • Bristol C 1,2,3 QP Rangers 0
  • Valencia 0 – Real Madrid 2,3