Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomben Tips Idag

Kvällens Fotbollsbomb idag

Det är få matcher att spela på idag. Sällan består Fotbollsbomben av så tråkig fotboll. Vi tycker det är tråkigt att tippa dagens Bomben, men känner på oss att vi måste göra det i alla fall. Tusentals svenskar kommer säkert att leta efter bra matcher och tipsförslag idag måndag. En anledning att betta idag är att det nu går att hämta ny bonus hos nya spelbolag 2018 som vi precis har recenserat. Du hittar mer information om detta på vår startsida. Men nu är det Bomben1 som gäller.

Vi får göra det bästa utifrån förutsättningar och satsa pengar på det som går att satsa på. Idag är det trista fotbollsmatcher som gäller. För er som anser Bomben vara ett lotteri, är det ett bra läge. Vi på Ettkrysstvå tycker dock att det är en del skicklighet som är involverad i att gissa antal mål och vinna på Fotbollsbomb.

Analys inför Kvällens Fotbollsbomb

Tydliga förhandsfavoriter på Bomben där suveräna Ligue 2-ledaren Reims får mångas förtroende. Vi köper det men gillar de andra två bättre! Celta Vigo är vår stora idé på Bomben och vi ger laget chansen att rentav göra fyra mål mot ett Betis som förmodligen tvingas klara sig utan sin viktiga förstemålvakt. Celtas spel har fungerat bra en längre tid och på slutet har resultaten varit starka.

Fortsätter laget så här är man en het kandidat till spel i Europa League och Real Betis får svårt att störa. Gästerna var riktigt piggt före paus mot Barcelona men föll därefter ihop totalt. Defensiven är inget vidare och man lär få svårt att stå emot hemmalaget. Notera dock att bara fem lag i hela La Liga har gjort fler mål än Betis. Vi tror att man får in en boll och ”spikar” exakt ett mål för bortalaget.

Även Benfica ska ha bra chans att vinna med ett par mål. Belenenses inledde lovande i höstas men har presterat ursvagt en längre tid. Det är stenhårt i toppen mellan de tre storlagen och Benfica visar god form. Man har gjort hela tio mål på de tre senaste bortamatcherna i ligan och nu lär det bli ytterligare några stycken. Kupongens jämnaste möte är Reims-Lorient i franska Ligue 2. Reims toppar tabellen i stor stil och är riktigt hemmastarkt. Vi tror inte att laget förlorar men Lorient har fått igång anfallsspelet på slutet och kan störa. Notera att Lorient vann höstmötet – vi betalar för 1-1.

Vår Bombenkupong Spelförslag

Här är spelförslaget på 36 rader som vi själva lämnar in idag. Återkom imorgon för en mer spännande Bombenkupong. Då spelas det nämligen en del intressanta fotbollsmatcher, till skillnad från idag, måndag.

  • Celta               2,3, – Real Betis       1
  • Belenenses    0,1 – Benfica           2,3,4
  • Reims              1,2 – Lorient            0,1