Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomben Tips 17 December

Dagens Tips Bologna Arena Bild

Riktigt bra val av fotbollsmatcher till dagens Fotbollsbomben av Svenska Spel! Den 17 december har spelbolaget valt kvällens absolut bästa höjdpunkter, nämligen Juve, Man United och Liverpool. Nedan går vi igenom söndagens Fotbolls-Bomb samt presenterar vår egen spelkupong med tipsförslag.

Kvällens Bomben matcher

Juventus börjar äntligen se tryggt ut. Klubben från Torino levererar stabilt och vi tror på två-tre mål för laget i söndagens Fotbolls-Bomb. Man United får jobba men för Liverpool luktar det urladdning. Inter, Napoli och kanske även Roma ser ut som heta utmanare – men visst är känslan ändå att Juventus blir svårstoppat i kampen om Scudetto och vinner trofén en gång till. Efter en svacka är formen stigande och att man fick nöja sig med 0-0 mot Inter senast var inget att skämmas över. Gästar nu ett Bologna som gör en helt okej säsong men som väldigt sällan räcker till poäng mot de riktigt tunga lagen. Ett stabilt Juve-dagsverke och ganska odramatiska siffror att vänta. Matchen spelas samtidigt som V75 lopp. Det gör att vi inte kommer att följa den i direktsändning.

Dags nu att skriva några rader om Manchester United. Vi kan verkligen inte snacka upp United just nu. I derbyt förra helgen blev det minst sagt tydligt att man är lillebror i staden just nu. Följde upp med 1-0 hemma mot svaga Bournemouth men det var med ett nödrop. Inget bra United-intryck och när man nu gästar West Brom talar mycket för en målsnål historia. Hela femton raka fotbollsmatcher utan seger för hemmalaget men många kryss på slutet. Räds inte den här typen av matcher och lär stå upp riktigt bra.

1-1 mot Everton sved rejält och i veckan fick Liverpool sedan nöja sig med 0-0 mot nyss nämnda West Brom – det blir lätt att räkna med ett retat och segersuget Liverpool när man nu gästar Bournemouth. Vi vill mena att formen fortfarande är vass och nyligen öste man ju in mål – islossning på gång här! Vi gillar Bournemouth en del men här är det ”taskig tajming”, kan knappast stå emot Salah & Co. Vår fotbollsexpert älskar Liverpool. Det gör att det blir just denna match som vi idag kommer att se, när vi kollar fotboll gratis på nätet. Vi hoppas på en storvinst för Klopp.

Dagens Fotbollsbomben kupong från Ettkrysstvå redaktionen

Dags att tippa Fotbollsbomb! Idag lämnar vi in Bomben tipskupongen med följande 72 spelrader till Svenska Spel:

  • Bologna 0 – Juventus 23
  • West Bromwich 01 – Manchester Utd 012
  • Bournemouth 12 – Liverpool 234