Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomb Speltips 14 Januari

Fotbollsbomb Tips Lissabon

Äntligen fotboll på dagens Bomben. Barcelona brukar vantrivas i Sociedad – får jobba igen! Glöm inte att kika vårt avsnitt om nya spelbolag som vi precis har uppdaterat. Som du säkert vet, får du bättre odds om du spelar på nätet på resultat än om du spelar Bomben. Så är fallet rätt ofta, men inte om Fotbollsbomb har en rullande jackpott. Dags för spel på resultat. Låt oss kika på vad vår Bomben expert har att säga om lagen och matcherna idag samt antalet mål som görs denna söndag.

Analys inför Söndagens Fotbollsbomb

Idag, söndag, ska det gå enkelt för PSG och Sporting Lissabon på Fotbollsbomb. Barcelona har faktiskt spelat sju raka bortamatcher mot Sociedad utan att vinna, tro det eller ej! Vid fem av dessa sju tillfällen har man rentav förlorat. Nu är Barcelona obesegrat och man gästar ett Sociedad vars formkurva inte är den hetaste – det bör gå bättre för Barcelona den här gången men vi har respekt för historiken och streckar för en ganska jämn historia. Storvinst på Bomben? Svårtippat. Det vi säkert vet efter att ha gjort vår analys är att Barca är en säker bet på Europatipset idag.

Vi gillar verkligen Bomben kuponger som inkluderar storfavoriter. Det är roligare att tippa antal mål, om spelförslag inkluderar stora vinster. Väljer du tippa 345 – 0 gånger tre idag, är det bara 27 inlämnade Fotbollsbomb-rader. Det enda du behöver göra är att luta dig bakåt, följa matcherna och hoppas på storseger för Barcelona, PSG och Sporting Lissabon. Det är inget dumt alternativ för en söndagseftermiddag.

Näst ut på Fotbollsbomb idag är Frankrike. Nantes har gjort det jättebra och släpper in få mål – men på söndagen ska man inte ha en suck när PSG gästar. Ett par cupvinster i inledningen av 2018 för PSG och nu studsar man säkerligen igång med en inspirerad ligainsats också – då kan siffrorna som alltid springa iväg.

Klara siffror att vänta även för Sporting Lissabon, som är obesegrat i Portugal. Ligger ändå ”bara” tvåa bakom Porto och behöver hålla koncentrationen uppe för att hålla kontakten. Senast krossades Maritimo med 5-0 efter hattrick av Bas Dost – kan absolut bli något liknande när ett svagt Aves gästar.

Vårt Spelförslag för Fotbollsbomb: Spelkupong

Idag väljer vi på Ettkrysstvå tippa följander 72 rader. Läs gärna mer spelguiden och nyheter om samtliga Fotbollsbomb matcher idag, söndag i våra experttips för dagens Europatipset och Topptipset. Samtliga tre Bomben matcher finns nämligen även inkluderade i dessa två andra Svenska Spels tipskuponger. Allt som allt tror vi på vinst för Barca, men hemmamål för Sociedad samt två storvinster för PSG och Sporting Lissabon.

  • Sociedad 1 – Barcelona 123
  • Nantes 01 – Paris SG 345
  • Sporting Lissabon 2345 – Aves 0