Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomb 21 Februari Tips

Dagens Fotbollsbomb Tips Sevilla Bild

Ettkrysstvå experter på fotbollsodds brukar tvivla en del på Man United. På onsdagens Fotbollsbomb räknar de dock med ett bra resultat i bortamötet mot Sevilla. Tung uppgift i öst blir det för Roma! Det är allt annat än enkelt att tippa dagens Bomben kupong. Nedan hittar du våra experttips och snabb analys inför kvällens Bombenmatcher från Svenska Spel.

Det är svårt att påstå att Manchester United direkt har glänst men nu har man haft tur i Champions League-lottningen. Sevilla har haft en tung säsong och även om man ligger femma i La Liga och vunnit en del matcher på slutet törs vi ”ranka ner” laget. Mourinho kommer att ställa upp sitt United på ett stabilt sätt och vi säger bra chans att lösa ett fint utgångsläge inför returen.

Shakhtar Donetsk luggade Napoli i gruppspelet och har nu chansen till nästa italienska skalp – och visst kan det gå vägen! Roma imponerade i Champions League i höstas men har sedan haft det tyngre. Nu börjar formen se bättre ut igen men den här resan till öst är erkänt tung och vi tvivlar på att Roma står emot. Kanske borde ni även ha denna match med när ni lämnar in era rader till Måltipset idag.

Kupongen avslutas sedan i The Championship, där Derby har varit superstabilt en längre tid och fått upp Premier League-drömmen. Senast blev det dock förlust borta mot Sheffield Wednesday och nu behöver man slå tillbaka – och när ett krisande Leeds gästar säger vi jättebra chans. Leeds börjar se avhängt ut i jakten på en kvalplats och har ännu inte vunnit 2018 – viker ner sig igen.

Våra Fotbollsbomb Tips Idag

Vi spelar följande 72 rader på Fotbollsbomb kupongen idag. Notera att vi gör en chansning när vi sätter 4 mål på Derby. Det kan mycket väl räcka med att tippa två eller tre mål för hemmalaget i Bombens match nummer tre idag, den 21 februari.

  • Sevilla 01 – Manchester United 12
  • Shakhtar Donetsk 23 – Roma 12
  • Derby 234 – Leeds 12