Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbolls Bomben Champions League Onsdag

Bomben Champions League 22 November Idag

Det är kanske månadens bästa fotbollskväll vad gäller klubbfotboll. Vad sägs om Zlatans återkomst och Juve mot Barcelona? Dags att lira Bomben som innehåller kvällens mest spännande Champions League-matcher. Läs även mer om varje match i sig och andra CL-möten i vår artikel med dagens speltips idag onsdag.

Tipsförslag Bomben

Dags nu att kika närmare på fyra Champions League Bomben-matcher och ge våra tipsförslag. Bayern laddar ur och Atletico håller sig vid – tightare på övriga arenor.  Fortfarande har Bayern München en bit till toppform men visst är laget i betydligt bättre skick sedan tränarbytet. På onsdagen råder stor klasskillnad när man gästar Anderlecht – vi räknar med att Bayern trampar på gasen och då blir detta en rolig och målrik historia.

Atletico Madrid fick nöja sig med två raka kryss mot Qarabag och nu blir det extremt svårt att nå avancemang. En stor missräkning för Atletico men vi håller fortfarande laget väldigt högt och räknar kallt med att Simeone tänder sitt lag rätt rejält på onsdagen – då får Roma det jättetufft, trots fin form. Bra feeling för Atletico!

Basel kämpar för avancemang och har spelat upp sig under hösten efter en oroväckande start. För Man United är läget betydligt lugnare och poängtapp på onsdagen vore på intet sätt någon katastrof. United är inte direkt laget som ”ger bort” något gratis men med rådande förutsättningar spekulerar vi ändå i att Basel kan utmana.

Juventus är i viss gungning men avancemang blir det. Barcelona mår betydligt bättre och rullar på i snygg stil – kanske inte glänser på samma sätt längre men ger ett bra intryck. Förutsättningarna inför matchen är ganska ”kalla” och stormötet når knappast några högre höjder – båda lagen kan vara tillfreds med delad pott och vi spikar 1-1 på vår betting kupong i match 3 på Bomben tipsförslag! Nedan följer sammanfattningen av vårt dagens Bomben system.

Våra speltips för Dagens Champions League Bomben

Det är inte tre utan hela fyra matcher på dagens Bomben, vilket i och för sig är rätt normalt för fotbollen. Vi är vana vid att tippa hockey-Bomben. Nu när det är dags för en fantastisk Champions League-kväll kan vi inte låta bli och ge våra speltips. Vi på Ettkrysstvå går all in och lämnar in en spelkupong online med följande 144 rader:

  • Anderlecht 12 – Bayern München 34
  • Atletico Madrid 23 – Roma 01
  • Basel 01 – Man United 1234
  • Juventus 1 – Barcelona 1