Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotboll Tips Idag 2 Februari – Tippa Antal Mål På Bomben

Fotboll Tips 2 Februari

Tre topplag figurerar på Fotbollstips som gäller dagens Bomben. Den 2 februari fredag har vi inga problem att utse den bästa favoriten. Olympique Marseille är hemmagynnat och vinner komfortabelt i Franska fotbollsligan. Det är vårt bästa tips idag. Marseille slåss nämligen om Champions League-platserna bakom dominanta Paris Saint Germain.

Analys inför Dagens Bomben Inlämning

Senast spelade Olympique oavgjort (2-2) mot toppkonkurrenten i ligan, Monaco. Formen har varit positiv på slutet. Här hemma har laget vunnit sju av elva ligamatcher medan kvällens motståndare Metz har förlorat sju av sina elva bortamatcher. När duon drabbade samman i höstas var det inget snack – klara 3-0 till Marseille då och med den stora hemmaplansfördelen är det läge för komfortabel vinst igen. Väljer du öppna konto hos ett nytt spelbolag, får du inte bara 100 procent i bonus, utan även odds på Marseille-vinst på 1,30 idag, fredag. Det känns riktigt lockande.

Metz har dock kommit igång på slutet efter att ha varit smått avhängda. Man är alltjämt jumbo men formpilen pekar uppåt och vi ger gästerna chansen att åtminstone få in en boll. Det kan även Bolton få i hemmamötet med Bristol City. Gästerna har varit ett utropstecken och är med i toppen. Insatserna har dock varit ojämna på slutet och vi tror att man tappar lite mark framöver. Bolton har som väntat haft det ganska tufft som nykomling men man hänger med bra mest varje gång. Laget har tillsammans med fem konkurrenter halkat efter lite men trenden är positiv och nu har man fått in flera vassa värvningar. Bristol C blir favorit men har inte vunnit någon av sina fem senaste bortamatcher och sviten kan mycket väl förlängas.

I Bundesliga fick Köln en oerhört tung start på säsongen. Laget vann inte förrän i 17:e omgången och kändes smått avsågat i det läget. Köln är fortsatt tabelljumbo men man har börjat röra på sig och på slutet har laget tagit tio poäng av tolv möjliga. Borussia Dortmund är en svår motståndare men gästerna har inte visat någon sprudlande form. Tre raka kryss efter uppehållet och vi litar inte på den här favoriten. Notera dock att Dortmund vann hemmamötet med hela 5-0 i höstas och vi är tämligen övertygade om att man hittar nätet.

Våra Speltips för Fotboll Antal Mål: Bomben Idag

  • Köln 0,1,2 – B Dortmund 1,2
  • Bolton 1,2 – Bristol City 1,2
  • Marseille 2,3 – Metz 0,1