Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotboll Bomben Vecka 45 Måndag

Ingolstadt Bomben Fotboll

Nedan presenterar vi tre fotbollsmatcher som ingår i den allra första Fotbolls-Bomben för Vecka 45. Det blir en match från tyska liga, en från franska och en från Spanien. Sanningen är att vi på Ettkrysstva.com har länge velat börja bjuda er på speltips på denna produkt. Idag, måndag, är det äntligen dags. Vi gör vårt bästa med att försöka gissa rätt resultat på Bomben matcher och hjälpa dig bli rik på spel på matchresultat.

Nurnberg – Ingolstadt

Det är något skakig form i topplaget Nürnberg. Senast blev det förlust mot bottenlaget Heidenheim och det duger inte i långa loppet. Är annars ett gediget lag som bör toppstrida. Ingolstadt har hittat stilen efter en svag inledning och det är framförallt målskyttet som har lossnat. Ettan tippas.

Le Havre – Reims

Reims har gått mycket starkt i höst och toppar andraligan i Frankrike efter tio segrar på 13 matcher. Har bara släppt in nio mål och som många lag i Frankrike bygger man bakifrån. Le Havre är också ett stadigt gäng som ska kunna blanda sig i toppstriden så småningom. Blir nog jämnt och tätt.

Huesca – Real Zaragoza

Båda lagen kommer med stabil form till den här matchen. Båda har nämligen spelat sju matcher i följd utan att förlora. Det är högt ställa förväntningar på Zaragoza, men hittills har det inte lossnat. Huesca har ett av ligans bästa försvar och har fina siffror på hemmaplan. Ettan tippar de flesta experter på spelsidor och så gör även vi i våra första Bomben tips någonsin.

Två obesegrade sviter: ”Alla lag är olika”

Det är två tämligen olika städer, Huesca och Zaragoza. Den förstnämnda ligger precis vid Pyrenéerna och den andra är närmare den varma, nästan öken liknande steppen söderut. Men båda är de från regionen Aragonien och mötet mellan klubbarna är ett derby.

Likheterna mellan lagens form är slående. Huesca och Zaragoza är båda obesegrat i sju raka matcher, men Zaragoza har fått nöja sig med två vinster på de sju matcherna.

Alla lag är olika. Men en sådan här svit är alltid positiv, oavsett hur många oavgjorda resultat laget har. Det visar att du håller en stark nivå. Det är ovanligt att vi båda har en sådan svit och det jag vill är att vår lever vidare medan Zaragoza får nöja sig med sju, säger Huescas tränare Rubi till Diario del Alto Aragón.