Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotboll Bomben Tips 31 Januari

Tips för Fotboll Bomben Milan Bild

Många storlag på Bomben kupongen idag. Det är fotboll som gäller och med fyra matcher kan det bli svårt att sätta ”rubbet”. Vi betalar faktiskt bara för två av åtta nollor. Dags för Fotbollstips för dagens Bomben som avgörs den 31 januari. Utöver detta poolspel satsar vi även några kronor på Måltipset. Dessutom testar vi några nya sajter med odds idag och hämtar Redbet Bonus för att få mer pengar att spela på.

Vi är oerhört imponerade av Manchester City som ser smått oslagbart ut här hemma. Man har tagit 34 av 36 möjliga hemmapoäng i ligan och truppen är bred. Man har således inga problem med spelschemat medan matchen för West Bromwich kommer lite olämpligt. Visst har gästerna självförtroende efter skrällen mot Liverpool senast. Där visade WBA att man kan störa topplagen även på resande fot men det var trots allt mot ett ojämnt Liverpool med låg lägstanivå. Det här blir värre men vi betalar åtminstone för ett bortamål. WBA har lånat in Sturridge och det känns som en fin offensiv krydda.

Chelsea hade inga större problem att gå vidare i cupen. Man avfärdade Newcastle med 3-0 och har bara släppt in ett mål på de sex senaste matcherna hemma på Stamford Bridge. I ligan skuggar laget Manchester United och man ska nog ses som favorit till andraplatsen i nuläget. För Bournemouth har det sett bra ut på slutet.

Inte en enda förlust på de fem senaste matcherna och även om det bara är tre poäng ner till strecket så har man många lag bakom sig. På bortaplan har laget dock inte vunnit sedan i november och kryss vore ett maxresultat. Nej, vi tror inte att Bournemouth står emot och vi betalar bara för hemmaseger via fyra kombinationer.

Jämnare i de andra matcherna och vi har svårt att köpa Tottenhams tydliga favoritskap. Manchester United är förvisso klart bäst hemma men man har tre raka vinster och tabellen ljuger inte – Tottenham är snäppet sämre. Fint formintryck på flera offensiva spelare i lagen och vi utelämnar faktiskt nollorna helt. Dessa lär tas med på många kuponger och vi sparar hellre streck till andra tecken.

Vi tror mål åt båda hållen även i Milan mot Lazio. Lagen möttes så sent som i söndags och då vann Milan rättvist med 2-1. Det saknades inte lägen och stundtals var det svajigt i försvaren. Normalt sett är Lazio det bättre laget men Milan visade pigga takter och är en motiverad cupfavorit hemma på San Siro.

Våra Bomben Tips Idag

Här kommer vårt spelförslag för tips på dagens Bomben fotbollskupong:

  • Milan 1,2 – Lazio 1
  • Chelsea 2,3 – Bournemouth 0,1
  • Manchester C 2,3 – West Bromwich 0,1
  • Tottenham 1,2 – Manchester U 1,2