Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotboll Bomben Tips 14 Mars

Första tips artikel för dagens fotboll är Bomben. Det blir tre favoriter som du bjuds på i onsdagens Bomben1 idag. Londonlaget Chelsea är piskat att göra mål i Champions på Camp Nou, medan Bayern redan i princip säkrat avancemang mot Besiktas. För Juventus väntas det bli en dag på jobbet och vinst. Notera det tidiga spelstoppet på dagens fotbollskupong. Nedan hittar du våra tips från expert som gissar antal mål i samtliga Bomben1-matcher. Bettingsidor tror på vinsterna för Barca, Bayern och Juve. Trippel på deras vinst ger 4,00 i odds.

Experten Tippar Bomben1

Vårt spelförslag idag, onsdag, är på 48 rader enligt följande:

Match 1: Barcelona – Chelsea

Chelsea överraskade många med att stå upp bra i första mötet. Willian var då väldigt het med ett mål och två träffar i virket. Han är i fokus även denna match med sina fem mål på fem matcher. Chelseas jakt på mål kan komma att straffa dem då Barcelona är ett sylvasst kontringslag. Ges Messi, Suarez och Dembele för stora ytor utnyttjar de dessa. Våra Bomben Tips: 2,3 – 0. Vi tror på en relativt enkel seger för Barca här.

Match 2: Besiktas – Bayern München

Med hela 5-0 till tyska Bayern i första är Champions League åttondelsfinalen redan avgjord. Kör Bayern på med ordinarie lag eller vilas några av stjärnorna är nu frågan. Besiktas hoppas att kunna avsluta snyggt inför sin publik och kommer gå på offensiven anförda av lirare som Talisca och Quaresma. Avstängde Vidas frånvaro skapar dock osäkerhet bakåt. Experten tippar resultatet 1,2 – 2,3,4 i denna CL-match.

Match 3: Juventus – Atalanta

Juventus vändning mot Tottenham Hotspurs i Champions League i förra veckan var ett enormt styrkebesked. Anfallarna Higuain och Dybala är båda i form och tycks nu hitta varandra bättre än någonsin. Mot Atalanta väntas Juve göra det som krävs för att vinna, men inte så mycket mer. Den bergssäkra defensiven lägger som vanligt grunden och håller nere Atalantas målskörd till max ett. Våra speltips i denna avslutande Bomben1 match lyder: 3,4 – 0,1.