Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Fotbollsbomben 10 December

Fotbollsbomben Everton mot Man United

Äntligen dags för en spännande Fotbollsbomben spelkupong. Det blir högsta klass på söndagens Bomb från Svenska Spel. Inte nog med att matcherna är skitspännande. Spelbolaget har dessutom lagt till inte mindre än 285 880 kronor i rullpott – en rullande jackpott. Det blir tight i Manchester men målrikt att vänta i Liverpool och Neapel, tycker vi på Ettkrysstvå.

Kort Genomgång av Fotbollsbomben Matcherna

Derbyt i Liverpool är en riktig klassiker. Hemmalaget har haft ett tydligt övertag de senaste säsongerna och har ju också gått klart starkast denna höst. Här och nu visar Liverpool grym målform och givetvis kliver man in på Anfield som rejäl favorit enligt oddsbörser. Everton visar efterlängtad bättring och har ju ett bra lag – men att det ska räcka till derbyskräll känns ändå väldigt avlägset.

I Manchester trissas derbystämningen upp ytterligare. Det är ju seriefinal på Old Trafford – och för att spänningen ska leva är det verkligen upp till United att leverera. City har ju varit enormt bra och är åtta poäng före men den senaste tiden har de ljusblå ändå visat mer mänsklig form. United har Pogba avstängd men Mourinho vet hur stormatcher ska hanteras. Hård match på gång men ett litet övertag för United på vårt system.

Avslutningsvis Napoli mot Fiorentina i Serie A liga, en match som det bör kunna spraka om. Napoli har en del att bevisa efter motgångarna på sistone och vi ser ett hett hemmalag framför oss – då brukar det kunna bli åka av. Fiorentina är inte på samma nivå men har absolut offensiva kvalitéer. Bidrar till målfesten.

Vårt Spelförslag Idag Söndag 10 December Fotbollsbomben

Störtskön kupong på Fotbollsbomben idag och vi lämnar in en med 72 spelrader enligt nedan:

  • Liverpool 234 – Everton 1 – vi tror inte riktigt på Everton i dagens andra sköna derby
  • Manchester U 12 – Manchester C 012 – huvudmatchen på alla kuponger idag, både Topptipset och Europatipset. Alla utom Bomben, det vill säga. Vi tror på Zlatan och att han gör mål om han nu får speltid. Frågan är om det räcker för att besegra ärkerivalerna Man City
  • Napoli 34 – Fiorentina 12 – Napoli befinner sig i en betydligt vassare form just nu än Fiorentina. Målfest.