Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag Tisdag 9 Oktober

Intressanta matcher i CHL och en mach från Hockeyallsvenskan väntar detta Bomben förslag tisdag 9 oktober. Vi tror det finns chans för målrika möten i vissa av fallen, vilket kan betyda bra utdelning.

Match 1 Tisdag: HIFK – Skellefteå 2, 4 – 1, 2

I SHL går Skellefteå AIK fram som tåget och Champions League är inget undantag. De leder sin grupp med tio poäng hittills. Dagens motstånd och Bolzano delar andraplatsen tre poäng bakom. Räkna med ett taggat svenskt lag som löser uppgiften att dryga ut sin ledning.

I allsvenskan har de bara förlorat en på sex matcher. Nu väntar Hifk från Finland. De spelar bra i den inhemska ligan och skall inte räknas bort på förhand, även om de inte presterar lika bra i denna internationella turneringen. Med hemmafördel går vi inte emot Skellefteå.

Match 2 Tisdag: Djurgården – Tappara 3, 4, 5 – 1, 2

DIF spelar bra i SHL och har knipit poäng i alla utom matcher förutom en. Förlusten kom i förra omgången mot topplaget Luleå. Gjorde det bitvis riktigt bra. Den här matchen handlar om viktiga poäng i toppstriden.

Finska Tappara körde över både Storhamar och Trinec. Nu blir det ett helt annat motstånd. Har inlett ligaspelet svalt med enbart tre vinster på de första sju omgångarna. Skall inte räknas bort på förhand men med hemmafördel tror vi på svensk seger hela vägen.

Match 3: Tingsryd – Vita Hästen 1, 2 – 1, 2

Kupongen avslutas med ett bottenmötet. Tingsryd har hårt grepp om jumboplatsen och har fortfarande inte vunnit i år. Svagt målskytte är den största anledningen, totalt har laget bara lyckats sätta pucken i kassen åtta gånger i år.

Vita Hästen har en tuff säsong med några sura poäng-tapp och ett målskytte som lämnar en hel del mer att önska. Ändå svaga favoriter här och kanske kan de snygga till siffrorna något här.’

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!