Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag Söndag 3 Juni

Het seriefinal väntar i Superettan! Bomben förslag Söndag 3 Juni tippar en jämn och tight match. Falkenberg i serieledning tar emot gästande Örgryte, som de nyligen petade ner från den främsta platsen. Lägg där till intressanta uppvärmningar inför VM och du får en intressant kupong som mycket väl kan bjuda på en del överraskningar.

Kroatien – Brasilien 0, 1 – 2, 3

Brasilien hade en imponerande insats i VM-kvalet. Deras målstatistik var 41 – 11, anmärkningsvärda siffror. De har en förlust på de senaste 19 matcherna och är en av de största favoriterna att ta hem bucklan efter årets VM. I kvällens match mot Kroatien saknas en del ordinarie spelare, men de skall inte ha problem att få med sig en vinst mot Kroatien, som inte håller samma klass.

Landskrona Bois – Gais 1, 2, 3 -1, 2

Gais hade en tung inledning på säsongen men har kommit igång det senaste, som resulterat i två raka vinster. Senast motade de tillbaka Frej i slutminuterna för tre poäng. Bois har spelat vacklande inledningsvis men krossade Gefle med 5 – 1 senast, då de tog välförtjänta platser i tabellen. Räkna med att de inte kommer vilja ge upp de enkelt.

Örgryte – Falkenberg 1, 2 – 1, 2

Ettan och tvåan i Superettan möte i en tidig möjlig seriefinal. Hemmalaget har två förluster på de senaste tre matcherna. Senaste matchen förlorade de mot Brage. Under den blev tre spelare avstängda och kommer inte ställa upp i dagens möte. Falkenberg har stått för stabila insatser och lär ha en bra chans att stå kvar i serieledning. En öppen historia vi misstänker blir ganska tillknäppt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!