Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag Lördag 12 Maj

Sverige gör en bra VM-turnering. Det blir med största sannolikhet en gruppseger i år och en match mot Danmark eller Lettland i kvarten. Slovakien ska inte innebära några större problem för vårt landslag denna lördag. Dagens Bomben förslag landar på 54 rader. Svenska Spels kupong inkluderar endast två hockeymatcher den 12 maj som vår expert tippar resultat på nedan. I match nummer två är det jämnt spel mellan Lettland och Tyskland att vänta.

Match 1: Slovakien – Sverige 0, 1, 2 – 4, 5, 6

Tre Kronor fortsätter att övertyga i ishockey-VM 2018 som spelas i Danmark. Det här landslaget känns verkligen väl sammansatt och kan nå långt. Fem lag har goda vinstchanser och Sverige är ett av dem, tillsammans med USA, Kanada, Ryssland och Finland. Bomben Lördag inleds med matchen, där vårt hockeylandslag har goda chanser att vinna stort igen.

Visst finns det en del att förbättra för Sveriges tränare fram till avgörande skedet av VM-turneringen, men överlag går det att säga redan nu att Tre Kronor är ett starkt lag. Slovakien får svårt att nå topp-fyra i gruppen. De har förutom Sverige två östeuropeiska lag – Ryssland och Vitryssland – kvar att möta.

Tar Slovakien poäng mot någon annat än vitryssarna, blir det en stor skräll. Notera att mellan noll och två mål för slovakerna är mest troligt ikväll, men tyvärr också mest streckat resultat på Hockey Bomben Lördag. Sverige har visat en stark offensiv lust i detta VM. Grabbarna bör fixa minst fyra mål framåt, om man får tro vår odds expert. En ny vinst väntar alltså för Tre Kronor denna lördag och det blir med tre måls marginal minst.

Lettland – Tyskland 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Oerhört viktig match för både Lettland och Tyskland i kampen om en plats i kvartsfinalen. Tyskland har inte kommit upp på sin nivå i denna VM-turnering. Nu väntar en rejäl kamp mot Lettland som brukar betyda jämna matcher. Det här är sista chansen för Tyskland som måste vinna. Avslutningen med Kanada och Finland väntar sedan och där blir det nog noll poäng för OS-finalisten. Vi tippar på mellan ett och tre mål för vardera av landslagen här.